Itä-Suomen aluetapaaminen 26.5 – tervetuloa!

Suomen Sulkapalloliitto on tulossa visiitille Mikkeliin, parasulkiksen SM-kisoihin 26.5. Haluamme kutsua kaikki Mikkelin lähistöllä toimivat seurat yhteiseen keskustelutilaisuuteen. Paikalla on Sulkapalloliiton eri osa-alueiden asiantuntijoita.

Tavoitteena on yhdessä pohtia, miten voimme tehdä alueellista yhteistyötä nykyistä laajemmin. Millaisia eri mahdollisuuksia voidaan hyödyntää, esimerkiksi järjestämällä valmentajakoulutusta ja toisaalta myös verkostoitua eri seuratoimijoiden kesken, jotka toimivat noin 200 km:n säteellä. Lisäksi kerromme liiton kuulumiset seuroille ja otamme mielellään toiveitanne vastaan, millä eri tavoin liitto voisi auttaa seuroja toiminnan pyörittämisen haasteissa.

Tapaamisen päätarkoituksena on keskustella teille tärkeistä ajankohtaisista asioista. Voitte lähettää näistä meille etukäteen mieltä askarruttavia kysymyksiä, jotta voimme täällä toimistolla koko henkilöstön kanssa miettiä aiheita etukäteen. Valmistauduttehan kertomaan oman seuranne tilanteesta koko ryhmälle, jotta kaikki tiedämme mitä juuri teidän seurassa tapahtuu.

Ilmoitathan kiinnostuksestasi osallistua ke 17.4. mennessä annika.grahn@sulkapallo.fi
Muistattehan samassa viestissä lähettää teemoja, joista erityisesti haluatte keskustella tapaamisessa.

Ajankohta:       26.5. noin klo 12-14
Paikka:             Mikkeli, Rantakeitaan urheiluhalli
Osoite:             Kunnanmäki 3, 50600 Mikkeli

Tässä linkit edellisten aluetapaamisten striimauksiin:

Toholampi 19.1.2019

https://www.facebook.com/Sulkapallo/videos/619126208524010/

https://www.facebook.com/Sulkapallo/videos/224171295128374/

Raisio 2.12.2018

https://www.facebook.com/Sulkapallo/videos/2268242313459797/

 

 

Yhteistyössä