Juniorien mestaruudet ovat matkanneet ympäri Suomea

ParBan tuore Suomen mestari Eetu Heino sai ripustaa mitalin monen iloisen juniorin kaulaan Paraisten Urheiluhalli Puntissa.

Kirkkaimpana tähtenä oli triplamestari Joakim Oldorff (TS). Hän keräsi kultamitalit U17 kaksinpelissä, nelinpelissä (parina Erik Li TS) sekä sekanelinpelissä (Jannica Monnberg BadU). Toisen kultamitalinsa Jannica pelasi nelinpelissä yhdessä Julia Salosen PuiU kanssa. Julialla myös kaksinpeli sujui voitokkaasti ja hän pelasi itsensä U17 mestariksi häviämättä erääkään.

U15 luokassa saatiin seurata sisarusten varmoja otteita. Vasta U13 sarjalainen Nella Nyqvist (HBC) voitti luokkaa ylempänä kaksinpelin mestaruuden suvereenisti. Siskoaan huonommaksi ei jäänyt Niilo, joka ei matkalla kaksinpelin mestariksi myöskään hävinnyt erääkään. Nelinpeleissä hallitsivat TS:n Sarah Asfar ja Aleksi Mäki, jotka yhdessä voittivat sekanelinpelin. Kumpikin voitti myös nelinpelin pareina Lilli Lauri (PuiU) sekä Kevin Ni (TS).

Oldorffin perheeseen jaettiin neljäskin kultamitali, tällä kertaa pikkuveli Oliverin saavuttamana. U13 luokan kaksinpelin finaalissa Oliver Oldorff voitti Rasun Akseli Nummen. Tyttöjen kaksinpelin mestaruus meni Espoon Sulkapallo Badmintonin Sai Abhijna Brahmakalille. Finaalissa kukistui TS:n Tuulia Santalahti.

U13 luokassa kotiyleisökin pääsi nauttimaan kultamitalista Jasmin Silvolan (ParBa) pelattua nelinpelin mestariksi yhdessä Tuulia Santalahden (TS) kanssa. Jasmin pelasi myös sekanelinpelin finaalissa Akseli parinaan, jossa voittajiksi kuitenkin selviytyivät Severi Myllymäki ja Henna Hukari (TU). Poikien nelinpelin tiukan finaalitaiston voittajiksi kruunattiin Alvar Melleri (SSB) ja Akseli Aalto (BadU).

Kaiken kaikkiaan tässä luokassa mitalit jakautuivat ympäri suomea aina Helsingistä Toholammille saakka.

U11 luokassa saatiin kaksi tuplamestaria Emma Lybeck (Klaki) ja Jussi Soraluoma (Clear). Yhdessä he voittivat sekanelinpelin, sekä kumpikin nelinpelin pareinaan Rosa Tuominen (Sulkaset) ja Leo Karppanen (TS). Kaksinpeleissä voiton veivät Alina Hirvonen (Polvijärven Vauhti) sekä Aapo Puhakka (JySS).

Parainen sai siis isännöidä kisat, joista mitalit lähtivät ilahduttavasti ympäri Suomea. Eniten mitaleita matkasi kuitenkin Espooseen Tapion Sulan toimesta. Parba kiittää kaikkia kilpailijoita ja huoltojoukkoja, yhdessä saimme aikaan onnistuneen kisaviikonlopun!

Kuvia kisasta

TEKSTI TARJA TOMMILA

 

Yhteistyössä