Nyberghille hopeaa All England Seniorsista!

103nd All England Seniors pelattiin viime viikonloppuna Lontoon Hatfield esikaupungissa. Kilpailuun osallistui 500 pelaajaa noin kahdestakymmenestä maasta ympäri maapalloa. Ennätyksellinen osallistujamäärä johtunee tulevista senioriluokkien elokuun MM-kilpailuista Puolan Katowicessa. All England Seniors kilpailujen tuloksia huomioidaan MM-kilpailujen seedauksessa. Suomesta kilpailuihin osallistuivat kaksinpeliluokissa +50 Juha-Pekka Miininen , +55 Jari Mikkonen ja + 70 Calle Nybergh. Juha-Pekka ja Jari pelasivat lisäksi nelinpeliä luokassa +50. Jari voitti alkulohkonsa ensimmäinen ottelunsa ja Juha-Pekka ja Jari ensimmäisen nelinpeliottelunsa. Muita voittoja ei kirjattu herroille. Callen taival oli pitkä ja raskas. Alkulohkon kolmesta pelaajasta kaksi oli ns. helppoja vastustajia, mutta kolmas Ad Verhoof Hollannista oli hyvä pelaaja. Hän on aikaisemmin voittanut mm. Per Dabelsteen, muttei juuri osallistunut EM- ja MM-kilpailuihin. Ad:in voittamiseen Calle tarvitsi kolme erää. Semifinaalissa vastustajana oli tanskalainen Harry Skydsgaard, joka tällä kertaa hävisi selvin numeroin, mutta kovan pelin jälkeen. Loppuottelussa Per Dabelsteen oli vastassa. Hänen tie loppuoteluun oli ollut vaivatonta. Kolmen pelaajan alkulohkossa oli kaksi ns. helppoa vastustajaa ja semifinaalissa australialainen Anthony Loudres, jonka Per voitti selvästi. Loppuottelussa Calle sai tyytyä muutamaan pitkän pallorallin voittamiseen, mutta Per voitti ongelmitta tuoreimmalla jaloilla. Callelle viisi ottelua samana päivänä oli liikaa, vakka tällä kertaa otteluiden väli oli riittävä. Kuitenkin hopeamitalista näistä kilpailuista on etua MM-kilpailuja ajatellen.

Calle Nybergh

 

Yhteistyössä