Ville Lång BWF:n urhelijakomission jäseneksi

Aktiiviuransa vuonna 2017 lopettanut sulkapalloilija Ville Lång on valittu ensimmäisenä suomalaisena edustajana Sulkapallon maailmanliiton urheilijakomissioon. Hänen lisäkseen komissioon kuuluvat Peter Briggs Englannista, Marc Zwiebler Saksasta, Kirsty Gilmour Skotlannista ja Pusarla V. Sindhu Intiasta.

Ville Lång on pelaajauransa jälkeen suorittanut BWF level 1 ja 2 sekä Shuttle time -valmentajakoulutukset ja valmentanut Ranskassa ja Ruotsissa. Hän opiskelee parhaillaan urheilujohtamisen MBA-tutkintoa.

-Odotan, että tämä instanssi ei ole olemassa pelkästään sen takia, että sen kuuluu olla. Me ollaan pelaajien asialla. Toivon, että meitä myös kuullaan, koska me entiset ja nykyiset pelaajat tiedetään miten circuitilla menee pelaajien näkökulmasta. Odotan, että pystyn miettimään asiat nyt uran jälkeen paremmin, ilman suurta tunnekuohua, ja katsomaan asiaa ulkopuolisen silmin, vaikka olenkin tietysti sisäpiiristä. Haluan olla tässä mukana sen takia, että haluan parantaa pelaajien oloja kiertueella, koska tiedän hyvin henkilökohtaisella tasolla, mikä toimii ja varsinkin mikä ei, Lång kommentoi.

Yhteistyössä