Lasten upeita tapahtumia tulossa

Sulkapalloliitto osallistuu moniin tapahtumiin toukokuussa. Kiireinen kuukausi  on tulossa. Ensimmäisenä osallistumme Lasten Olympialaisiin 10-11.5, jotka järjestetään Myyrmäen urheilupuistossa, Vantaalla. Sulkiksen toimintapiste on Myyrmäkihallissa. Tapahtumaan odotetaan 10.000 kävijää, 10.5. on pelkästään koululaisille suunnatut avoimet ovet, jolloin halli täyttyy innokkaista ala- ja yläkoulun oppilaista. 10.5. on myös Unelmien Liikuntapäivä, joten mikä onkaan hienompaa kuin olla toteuttamassa tätä omalta osalta.

Lasten Olympialaiset

Seuraavana viikonloppuna (18.5.) osallistumme Helsinki City Run- tapahtuman yhteydessä järjestettävään Minimarathoniin. Tämä tapahtuma järkätään Eläintarhan kentällä, Helsingissä. Minimarathoniin osallistuvat lapset vanhempineen voivat tulla tutustumaan sulkapallon saloihin pelailemalla sulkapallolla tai ilmapallolla. Tapahtumaan on odotettavissa paljon osallistujia.

Saat koodilla ”minisulkis2019” 10 % alennuksen Minimarathon- tapahtumaan osallistumisesta. Alla ohjeet koodin käyttöön.

1. Mene www.minimarathon.fi sivulle ja valitse ilmoittaudu ja henk.kohtainen ilmoittautuminen
2. Valitse tapahtumaksi Minimarathon
3. Täytä lapsesi tiedot ja maksusivulla syötä koodi-kenttään ” minisulkis2019”, millä saat -10% alennuksen
4. Maksa loppusumma
5. Tervetuloa mukaan Minimarathonille 18.5.2019!

Minimarathon
HCR

22.5. toteutetaan Minisulkiksen taitopassin taso II kuvaukset. Tähän tarvitaan tönttöjen apua, joten ilmoittaudu mukaan menoon.

Etsimme iloisia ja reippaita sulkislapsia iältään 5-8v. Minisulkiksen Taitopassin II-tason kuvauksiin. Kuvaukset järjestetään Talihallissa 22.5 klo 9-15. Tarvitsemme kahdeksan lasta kahteen slottiin eli yksi ryhmä klo 9-12 ja toinen 12.30-15. Tarjoamme lapsille välipalaa ja muistoksi saat hienon minisulkispaidan. Ilmoittaudu osoitteella tommi.saksa@sulkapallo.fi 15.5.2019 mennessä.

Taitopassi I

 

Yhteistyössä