Finnish Business Open 2019

Kun Finnish Openin oli pelattu, samoille kentille laskeutui vähän kokeneempia kehäkettuja. Tilaisuus järjestettiin neljättä kertaa ja sen tarjosivat kumppaniyritykset, jotka kaikki kutsuivat mukaan osallistujia. Mukana tänä vuonna olivat Miltton, Roschier, PwC, Auto-Bon ja Sulkapalloliitto.

Finnish Business Open on yritysten verkostoitumistapahtuma, joka pelataan Finnish Openin kentillä Vantaan Energia Areenalla. Tilaisuudessa pelataan sulkapalloa ja verkostoidutaan sporttisella tavalla. Mukana menossa olivat myös olympiavalmennusryhmä Tokyo Teamin pelaajat Eetu Heino, Airi Mikkelä ja Kalle Koljonen, joita osallistujat pääsivät haastamaan. Huippupelaajat jakelivat myös vinkkejä kentällä liikkumiseen ja oikeaan lyöntitekniikkaan. Pelien jälkeen jäähdyteltiin sushi-iltapalan merkeissä.

Mikael Segercrantz Roschierilta on ollut mukana tapahtumassa kaikkina vuosina.

-Finnish Business Open on ollut onnistunut tilaisuus, joka on vuosi vuodelta jalostunut positiiviseen suuntaan. Tämä kehitys on näkynyt sekä pelikonseptissa että verkostoitumistilaisuudessa jälkeen päin. Pelitapa on tullut järjestelmällisemmäksi. Osallistujat on jaettu neljän hengen ryhmiin ja siinä oppii aika hyvin tuntemaan ne oman ryhmän jäsenet, kun kolme erää pelataan. Kapteenien mukaan tuleminen on tehnyt tasoeroista pienempiä ja pelistä tasaista. Myös tarjoilut tapahtuman jälkeen on nyt upgreidattu piirun verran elegantimpaan suuntaan, hän kuvailee.

-Sillä, että mukana on maan ykköspelaajat, on iso vaikutus koko tapahtumaan. Erityisesti osallistujille, jotka eivät ole lajin sisältä huippupelaajien kohtaaminen on ollut hieno hetki ja se, että pelataan siellä loistavilla kentillä suuren kisan jälkimainingeissa.

-Tapahtuma on Roschierille mahdollisuus tavata ja viettää aikaa yhdessä asiakkaiden kanssa vähän toisissa merkeissä, kuin se perinteinen lounastapaaminen. Finnish Business Open on myös luonut aika kivan bisnessulkapalloyhteisön, joka osittain tapaa muissakin forumeissa, kuten johtajasulkiksessa tai esimerkiksi Pörssiklubin sulkapallojaoksen järjestämissä tapahtumissa. Se on tietysti kiva, että oppii tuntemaan ja tietää, että ketkä elinkeinoelämässä on sellaisia, jotka harrastavat myös sulkapalloa, Segercrantz päättää.

-Yhteistyökumppanimme Miltton, Roschier, PwC ja Auto-Bon mahdollistivat jälleen kerran hienon tapahtuman Vantaan Energia Areenalle. Tokyo Team -pelaajien vinkkejä ja viuhuvia lyöntejä arvostettiin vieraiden palautteessa suuresti, joten jatkoa seuraa FBO:n osalta vuoden päästä, Sulkapalloliiton toiminnanjohtaja Mika Heinonen kertoo.

Yhteistyössä