Seniori-MM 2019 – valitut

Katowicen Seniori MM 2019 ilmoittautuminen on nyt päättynyt ja pelaajien vahvistuksia odotellaan 14.5. mennessä. Seniori MM sivulla on tuore lista Senioreiden arvokisakriteereiden perusteella järjestettynä kilpailuun ilmoitettavista pelaajista.

Sivulla olevan aikataulun mukaan valittujen pelaajien tulee vahvistaa osallistumisensa 14.5.2019 mennessä ja samalla voi toimittaa kopioin passinsa kuvallisesta aukeamasta, joka toimitetaan määräaikaan mennessä BWF:lle pelaajan syntymäajan tarkastusta varten.

Jossain vaiheessa BWF haluaa myös passikuvan kisan padgeen liitettäväksi, joten sellaisenkin voi lähettää.

Tällä hetkellä eri pelimuodossa avoimena olevia pyydetään ensisijaisesti ”pariutumaan” mahdollisesti samassa tilassa olevan suomalaisen pelaajan kanssa tai ilmoittamaan suoraan haluavansa tulla lisätyksi BWF:lle _viimeistään_ 11.6. lähetettävään Players Performance and partner request form lomakkeeseen.

  1. ilmoita lähdetkö, 14.5. mennessä
  2. jos lähdet, lähetä kopio (.pdf) passisi koko kuva-aukeamasta ja passikuva
  3. jos et lähde, ilmoita 14.5. mennessä
Yhteistyössä