ABC-luokkamestaruuskilpailut 2019

Badminton United järjestää ABC-luokkien mestaruuskisat 11.-12.5.2019 Talihallissa

Luin tämän jutun pohjaksi Joonas Jämsän vuonna 2014 kirjoittaman ABC-luokkamestaruusennakon. Viiden vuoden takaisessa jutussa vilahtelee tuttuja nimiä, kuten Heikki Väisänen, Mari Mikkonen, Tommi Saksa jne. Heikki vääntää tänäkin vuonna nuorempiaan vastaan singelissä, kun taas Mari ja Tommi ovat siirtyneet neluriin ja mikstiin.

Kisan suurin luokka on MS-A, jonka kaaviossa on 59 pelaajaa. Kaiken kaikkiaan turnauksessa tavoittelee kirkkaimpia sijoja 259 pelaajaa. Ilahduttavan moni tulee Talihalliin pitkienkin taipaleiden takaa. Ja niin yksilölaji kuin onkin, sulkapallo vetää helposti puoleensa kokonaisia perheitä. Tämänvuotisessa ABC-luokkamestaruuskisassa nähdään mm. neljä Anderssonia ja muutama Li, joista toki ihan kaikki eivät tule samasta perheestä. Neluri- ja mikstipareiksi on kisaan lähtenyt sisaruksia, isiä ja äitejä lapsineen, ja onpa joku rohkea uskaltautunut pelille puolisonsakin kanssa. Hienoa heittäytymistä!

Tähän on Badminton Unitedin tiedottajan helppo todeta päätteeksi: ”BE UNITED!” ja toivottaa kaikki pelaajat tervetulleiksi Talihalliin tulevana viikonloppuna! Katsomossa on aina tilaa kannustajille, joten tulkaahan kokemaan kuuma kisahuuma ja näkemään loistokkaita pelejä Talihalliin alkaen lauantaina 11.5. klo 9.00.

TERVETULOA!

Badminton United

Viestintä

Susanna Monnberg

Yhteistyössä