Itä-Suomen aluetapaaminen

Vilkkaassa keskustelussa pureuduttiin kilpailu- ja junnutoimintaan sekä alueelliseen yhteistyöhön.

Sulkapalloliitto matkasi kolmen hengen voimin Mikkeliin toukokuussa. Parasulkapallon SM-kisojen yhteydessä järjestettiin Mikkelin aluetapaaminen, jossa mukana olivat LOB-82, Nastola Minton, WilSu ja KouSS.

Sulkapalloliiton kilpailupäällikkö Ilkka Hellgren, toiminnanjohtaja Mika Heinonen ja viestintäpäällikkö Annika Grahn kertoivat liiton hankkeista seuroille lyhyesti, jonka jälkeen keskityttiin keskustelemaan seurojen esiin nostamista asioista. Näistä keskeisimpiä olivat mm. kisamaksut ja palkintojen verollisuus, kilpailutoiminnan kehittäminen niin, että pelaajaliikenne aktivoituisi myös muualle, kuin Helsingin kisoihin sekä juniori- ja minisulkistoiminta. Alueellista yhteistyötä suunniteltiin mm. minisulkiskoulutuksen ja ykköstason valmentajakoulutuksen tiimoilta.

Kuuntele koko keskustelu! Tallenne tapaamisesta on nähtävissä täällä

Haluaisitko alueellisen seuratapaamisen omaan seurasi alueelle? Ota yhteyttä seurakehittäjäämme Tommi Saksaan ja suunnitellaan se yhdessä.

tommi.saksa@sulkapallo.fi

Yhteistyössä Suomen Sulkapalloliitto ja Peugeot Suomi

Yhteistyössä