Save the Date: 15.12 juhlitaan sulkapalloa!

Kaikkien aikojen ensimmäinen Sulkapallo Gaala järjestetään Helsingissä. Sulkapallo Gaala korvaa aikaisemmin huippukisojemme yhteydessä pidetyt palkitsemisseremoniat. Tapahtumasta toivotaan joka vuotista perinnettä, johon osallistuisi mahdollisimman laaja joukko sulkapallon parissa työskenteleviä tai sitä harrastavia ihmisiä. Ajankohta on valikoitu Joukkue SM-kisojen finaalipäivän mukaan. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tiukkoja matseja, kuin ottaa mitali osaksi juhla-asua.

Tarkoituksenamme on uudistaa palkintokategorioita. Osaa palkittavista yleisö pääsee äänestämään. Kerrytämme nyt gaalakassaa palkintojen hankkimista varten. Ostamalla digitaalisen Suvilyhty-arvan tuet samalla huvitoimikuntaa. Kahdeksan euron arvasta meille jää neljä euroa.

Lähde mukaan mahdollistamaan huikea sulkapallojuhla ja voita samalla itsellesi hienoja palkintoja. Suvilyhty-arvan palkintoina on mm. henkilöautoja ja unelmalomia.

https://arpalinkki.fi/sulkapalloliitto

PS. Muista merkata juhlapäivä kalenteriin. Lipunmyynti alkaa pian!

 

Yhteistyössä