Syksyn kisat tarkasteltavissa

Samaan aikaan kesäsateiden kanssa se on nyt vihdoin julkaistu, viisi päivää aikaisemmin ja paljon ujommin, kuin edellinen. ”Alustava kilpailukalenteri” löytyy .pdf-formaatissa Kilpailija -sivulta syksyn 2019 osalta.
Alustava tarkoittaa vain tilanteita, joissa seurat jostain syystä pakon edessä haluavat ja mahdollisesti saavat siihen muutoksia, SSuL:n osalta ajankohdat ovat oikein (julkaisija pidättää oikeuden omien helppojen virheiden korjaamiseen jos/kun niitä löytyy) ja luokkia korjailtu ohjeen mukaiseen muotoon alkuperäisiä mahdollisimman tarkasti mukaellen.

Osin tuskaisen tammikuun ja osin pitkän ja uuvuttavan odottamisen takia kevätkausi jää vielä hetkeksi odottamaan parempaa aikaa ja erityisesti helpompaa tekemistä TSW-sivuston julkaisun osalta on-line kilpailuhaun myötä, jospa se kohta tulisi.
Lisätietoja on tuolla Kilpailija -sivulla joka kohdakkoin päivittyy (harmi ettei itsekseen) jo portailla kolkuttelevaan tulevaan kauteen.

Yhteistyössä