Beach Sulkapallon / AirBadmintonin SM-kilpailujen ilmoittautumisaikaa jatkettu viikolla

Ilmoittautumisen loppumetreillä tulleen kovan kysynnän vuoksi kilpailun ilmoittautumisaikaa on pidennetty viikolla – uusi takaraja ilmoittautumiselle on ti 23.7. klo 16.00. Alkuperäisen ilmoittautumisajan (ti 16.7.) jälkeen ilmoittautuneille ei kuitenkaan voida taata ilmoittautumismaksuun luvattua kisapaitaa – yritämme parhaamme mukaan neuvotella toimitusaikaa tiiviimmäksi, mutta sen onnistumisesta ei voi olla varma. Paidan saannin varmistat ilmoittautumalla heti!

KUTSU Beach SM 2019 Kuopio v4 2019-07-16

Ilmoittautumaan

3vs3 kuusinpelin ilmoittautumiset sähköpostilla Antti Rajasärkälle, antti.rajasarkka@gmail.com

Tämän hetken ilmoittautumistilanne pelimuodoittain (ti 16.7. klo 14.40):
MS: 12
WS: 9
MD: 4,5 paria
WD: 4,5 paria
XD: 7,5 paria
3vs3: 6 joukkuetta

Savon Sulka järjestää ensimmäiset Beach-sulkapallon SM-kisat Kuopiossa Väinölännniemen uimarannalla to 1.8. – la 3.8. osana Sunsets Kuopio -tapahtumaa. Sunsets on yleisölle ilmainen kesätapahtuma, jossa on mukana monenlaista urheilua sekä suuret iltakonsertit. Kaksinpelien finaalit pelataan perjatai-iltana tapahtuman pääkentällä Satamatorilla. Viime vuonna tapahtuma veti 30 000 katsojaa!

Tapahtuman kotisivu

Kilpailu pelataan BWF:n uusilla AirBadminton-säännöillä ja AirShuttle-palloilla. Kilpailu on yksi maailman ensimmäisistä, ja kiinnostus myös BWF:n suunnalta on niin suuri, että he lähettävätt paikalle edustajansa seuraamaan tapahtumaa. Kisasta myöss kuvataan videota BWF:n käyttöön.

Tutustu AirBadmintoniin

Kilpailu pelataan aivan Kuopion keskustan tuntumassa, joten mistä tahansa kaupungin majoitusliikkeestä on helppo päästä kisapaikalle. Täältä löytyy majoitustarjous: https://www.sunsetskuopio.com/majoitus/
Lisäksi sasulaiset ovat luvanneet majoittaa pienellä budjetilla liikkuvia kilpapelaajia kotimajoitukseen. Kysy tästä vaihtoehdosta Ulla Santilta, p. 040 555 2432

Yhteistyössä