Kyselytutkimus entisten ja aktiivi urheilijoiden henkisestä hyvinvoinnista ja siihen liittyvistä tekijöistä

Olemme tekemässä tutkimusta urheilijoiden henkisestä hyvinvoinnista. Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää entisten ja aktiivi urheilijoiden henkistä hyvinvointia ja siihen liittyviä tekijöitä sekä näiden välisiä yhteyksiä. Tämän tiedon perusteella pyritään saamaan kokonaiskuva suomalaisten urheilijoiden henkisestä hyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Näin voidaan laatia suosituksia ja mahdollisia toimintamalleja, joilla voidaan vahvistaa henkistä hyvinvointia urheilussa.

Tutkimukseen on kutsuttu kaikki ne aktiivi ja entiset huippu-urheilijat, jotka on saatu Olympiakomitean, lajiliittojen, Valmentajat ry:n, SAVAL:in ja urheilija- sekä pelaajayhdistysten kautta kiinni. Tämän tutkimuksen toteuttajana on UKK-instituutti ja Tampereen yliopisto yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen ja Olympiakomitean kanssa. Päätutkijana toimii PsT, urheilupsykologi Satu Kaski.

Hyvä aktiivi tai entinen huippu-urheilija,

Pyydämme sinua osallistumaan tähän kyselytutkimukseen, jossa tutkitaan aktiivi ja entisten urheilijoiden henkistä hyvinvointia. Pääset ko linkistä tutkimukseen (tiedote, mistä kyse, lupa ja varsinainen kyselytutkimus)

https://response.questback.com/urhokekkosenkuntoinstituuttist/2ojdk8cenj

Yhteistyöstä kiittäen,

Tutkimustiimi

Satu Kaski, Jari Parkkari, Ulla Kinnunen, Monna Arvinen-Barrow

Lisätietoja

Satu Kaski

gsm +358 50 590 4235

satu.kaski@clearmind.fi

 

Yhteistyössä