Mitalitoiveita oli – vain niukasti toteutuneita

Alkuviikon aikana Suomen joukkue Katowicessa saavutti voittoja ja tappioita osapuilleen samaan tahtiin, mutta kun viikko eteni ja kisa koveni, moni joutui taipumaan, useat niukimmalla mahdollisella erolla.

Perjantain peleihin pääsi mukaan vielä neljä miestä ja viisi naista. Kun pelit oli pelattu van Calle Nyberg jatkaa mitalipeleihin eli välieriin ja hänen lisäkseen Wiola Renholmin jo ilmoittautumisten perusteella tulevan mitalin väri ratkeaa viikonlopun peleissä. Naisten nelipelien 60 ja 65 sarjoissa oli selvät etenemismahdollisuudet, mutta aivan eivät eväät riittäneet. Calle sinnitteli MK70-luokassa, mutta joutui hänkin taipumaan intialaisvastustajalleen. ”Voittamaan lähden joka otteluun” sanoi Tarmo Martikainen MK50, mutta ykkössijoitetulle ei hänkään mitään mahtanut.

Kisojen mittaan kertyneiden kuvien suuri määrä ja ajoittaiset viestintäongelmat ovat rajoittaneet kuvatarjontaani täältä, mutta tässä liitteenä järjestelemätön paketti   viikon saaliista.

Seppo Junnila

Kaikki suomalaisten ottelut ja tulokset täältä. 

Yhteistyössä