Haaveissa ollut maailmanmestaruus tuli Suomeen

Mitalia Calle Nyberghille ja Johan Croukampille odotettiin ja pelaamaan pari lähti mestaruus tavoitteenaan. Hikisiä harjoitustunteja takana oli paljon, mutta mestaruuden saavuttamiseksi kaiken pitää osua kohdalleen. Tänään osui ja voitto kolmieräisessä ottelussa tuli. Callen näyttävin suoritus nähtiin kolmannessa erässä, jossa hänen kaksi mahtavaa syöttöputkeaan takasivat riittävän etumatkan tanskalaisten lyömiseen. Parin ilo voiton ratkettua oli silminnähtävää kun tehty työ tuotti hedelmää. Kisajoukkueen oma WhatsApp-ryhmä kilautteli puhelimia kerran jos toisenkin, kun osittain jo kotimaahankin ehtineet joukkuetoverit onnittelivat mestareita. Taitaa olla Kulta-Callen puhelin kuumana tämän illan.

Wiola Renholmin  toinen poolipeli NN75-luokassa päättyi tappioon, mutta pronssia tuli.

Raportointini Katowicesta päättyy näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

Seppo Junnila

Yhteistyössä