Uuden kauden kynnyksellä – tervetuloa Kaarinaan!

On jälleen se aika vuodesta. Kellastuvassa kaislikossa suhisee, ja kesän aikana hapertuneet vanhat jänteet paukkuvat poikki epäpuhtaiden iskulyöntien viuhuessa kauden ensimmäisissä harjoituksissa.

Kauden alkaessa peli ei välttämättä ole vielä parhaimmillaan, mutta kesälaitumilta tai Kallaveden rannoilta löytynyt uusi into korvannee kateissa olevat taidot.

Siispä: suuntaa Kaarinaan! Kaarinan Sulka järjestää jo 31. kansalliset kilpailunsa Littoisten monitoimitalolla 31.8.-1.9. ja toivottaa koko Suomen pallonmäiskijät tervetulleiksi Varsinais-Suomeen. Tunnelmallinen vanhan liiton palloiluhalli parkettilattioineen ja tiiliseinineen tarjoaa hienot puitteet kauden ensimmäisille sisäkisoille, eikä rennossa ilmapiirissä tarvitse turhia jännittää.

Osoittaakseen, ettei seura kuitenkaan ole jumahtanut vanhoihin tapoihin, päätti KaaSu viime vuoden juhlakilpailujen jälkeen tehdä radikaalin ratkaisun ja korvasi täksi vuodeksi roomalaiset luvut arabialaisilla numeroilla kisansa nimessä. Se onkin suurin piirtein ainoa uudistus, sillä saunaosasto, viihtyisä kahvio ja kisapalkinnot noudattelevat edellisten vuosien hyväksi havaittua linjaa. Kisakahviossa on tarjolla lämmintä lounasruokaa molempina kisapäivinä tai niin kauan kuin sapuskaa riittää.

Aivan oma lukunsa ovat luonnollisesti kuljetusliike M&M Niemen lahjoittamat kiertopalkinnot, jotka jaetaan miesten ja naisten korkeimpien kaksinpeliluokkien voittajille. Viime vuoden juhlakisoissa pokaalit lähtivät Valtteri Niemisen (Clear) ja Sarah Asfarin (TS) matkaan, mutta löytyykö tänä vuonna uusia voittajia?

Kaarinan 31. Kansallisista Kilpailuista löytyy kaikkien yleisten luokkien lisäksi pitkä rivi ikäluokkia sekä harrasteluokat. Sulkapalloliiton sanktioimissa luokissa ilmoittautumismaksu on 26 euroa per pelimuoto ja ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan Tournamentsoftwaren kautta.

Tournamentsoftwaren ilmoittautumislomakkeessa on etenkin useampaan kaksinpeliluokkaan ilmoittautumisen osalta ollut ongelmia, ja kisajärjestäjät saavat tilanteen korjattua keskiviikkona 21. elokuuta. Ilmoittautumisten oikeat rajoitukset ovat kisakutsussa mainitut max. kolme starttia, joista vähintään yksi kaksinpeli.

Kaikissa pelimuodoissa pelataan myös harrasteluokat. Harrasteluokkiin osallistuminen ei edellytä Suomen sulkapalloliiton lisenssiä, ja ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseenkaarinansulka@gmail.com. Harrasteluokkien ilmoittautumismaksut ovat kaksinpeliluokissa 20 euroa per pelaaja ja nelinpeliluokissa 10 euroa per pelaaja.

Kaarinan 31. Kansallisten Kilpailujen viimeinen ilmoittautumispäivä on 23. elokuuta, joten vielä ehtii mukaan. Tervetuloa Kaarinaan!

Kisakutsu: http://www.sulkapallo.org/ssul/ssulwww.nsf/sp?open&cid=kisakutsu2&id=DF4CEB5BA2E20368C22583E1006ECF2B

 

 

Yhteistyössä