FZ FORZA Finnish Junior & Youth 25.-27.10

Lokakuun lopussa pelataan Espoon Otaniemessä perinteiset Finnish Junior ja Finnish Youth -kilpailut.

Tähän ajankohtaan ovat jo useampana perättäisenä vuotena kaikki suomalaiset kilpajuniorit kokoontuneet pitkäksi viikonlopuksi katsastamaan tasonsa ulkomaisiin kilpakumppaneihinsa nähden. Tapahtuma on aina houkutellut runsaasti ulkomaisia osanottajia: vuonna 2017 heitä oli 140, 2018 jo 208 ja tänä vuonna jännitämme, että rikkoontuuko tuokin ennätys! Vieraita kävi viime vuonna 15 maasta.

FZ FORZA Finnish Youth -kilpailu on Suomen juniori-eliitti -sarjan kohokohta ikäluokille U11, U13, U15 ja U17. Kilpailusta jaetaan tavallista eliitti-kilpailua enemmän ranking-pisteitä, puolitoistakertaisesti. Ottelujärjestys on sama kuin eliiteissä: kaksinpelit pelataan poolien kautta, kahden parhaan mennessä jatkoon cup-kaavioon. U11 ja U13 -luokkien kaksinpeleissä pelataan myös alakaaviot. Kaikki nelinpelit ja sekanelinpelit pelataan cuppeina. Suurin ero tavalliseen kisaan on suuri osallistujamäärä ja se, että pelit aloitetaan jo perjantaina, monella jo aamupäivästä – koulusta on siis hyvä syy hakea vapaata!

Tänä vuonna Badminton Europe on listannut tämän kisan U15 luokan osalta sellaiseksi, josta saa sijoituspisteitä vuoden 2020 EM:iin.

FZ FORZA Finnish Junior on Badminton Europe (BE) Junior International -sarjan kilpailu U19 -ikäluokalle ja tarjoaa suomalaisille kotikenttäedun kansainvälisten ranking-pisteiden hankintaan. Jokainen ottelu on tuomaroitu ja pelit pelataan isossa korkeassa hallissa samoilla matoilla ja verkoilla, joilla Suomenmestaruudetkin mitellään. Vähemmänkin arvokisoja kiertäneet pelaajamme saavat näin tärkeää kokemusta, miltä isoissa kisoissa pelaaminen tuntuu.

Hoidathan ilmoittautumisesi ajoissa!

Finnish Junior (U19) -kilpailuun ilmoittautuminen päättyy suomalaisten pelaajien osalta 17.9. Koska kyseessä on kansainvälinen BE:n hallinnoima kilpailu, ilmoittautuminen tehdään suomalaisten osalta Goodmintoniin (http://81.22.253.41/goodminton/index.php), jonka jälkeen SSuL:n toimesta pelaajat ilmoitetaan BWF Online -järjestelmään. Varaathan tähän aikaa, ja hoidat ilmoittautumisen heti, kun tiedät osallistuvasi!

Ilmoittautuminen U11-U17 -luokkien osalta Finnish Youth -kisaan on auki vielä 11.10. asti Tournament Softwaressa

http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=853E5FF4-2907-436A-B4EE-99804D6F7BDD

FZ FORZA Finnish Junior & Youth -tapahtuma on Suomen sulkapalloliiton  tukema. Päävastuullisena järjestäjänä toimii Espoon Sulkapallo-Badminton (ESB) — yhdessä kymmenien vapaaehtoisten kanssa, joita on myös muista seuroista lupautunut auttamaan! Tapahtuman suunnittelu on pitkä prosessi, ja se aloitettiin jo edellisen vuoden puolella, kun päätös kisan hakemisesta ja hallivaraus tehtiin. Nyt suunnitelmat ovat jo pitkällä ja uskomme, että taas on iso kisa on tulossa. Kaipaammekin lisää auttavia käsiä, erityisesti rajatuomareiksi ja pisteennäyttäjiksi. Monia muitakin tehtäviä on tarjolla ja pienikin apu merkitsee paljon suomalaiselle sulkapalloilulle. Tule mukaan, ota kaverisikin!

Vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen ja lisäinfo täällä:
http://bit.ly/ESBFJ2019VFI
(In English: : http://bit.ly/ESBFJ2019VEN)

Yhteistyössä