Minisulkistaitopassit

Taitopassi 2 on nyt julkaistu! Taitopassi 2 on jatkoa suuren suosion saavuttaneelle ensimmäiselle taitopassille, joka julkaistiin viime syksynä. Tämä passi sisältää jo vähän lasta haastavia harjoituksia, ilmapallon sijaan tehdäänkin harjoitteita jo oikealla sulkapallolla ja liiketaitoa kehittävät harjoitteet ovat vaativampia. Tämän passin taitovideoissa esiintyvät pelaajat ovat Tapion Sulan Joakim Oldorff ja Puistolan Urheilijoiden Julia Salonen.

Yhteistyössä seurojen kanssa tehty Minisulkiksen taitopassi, on hauska tapa harjoitella lajitaitoja. Nyt voit tilata ilmaiseksi liitosta taitopassit oman Minisulkisryhmän käyttöön. Passissa suoritetaan sekä motorisia yleistaitoja että lajitaitoja. Passien mukana tulee hienoja sulkapalloaiheisia tarroja, joita lapset voivat laittaa passeihin, kun ovat suorittaneet taitotehtäviä.

Taitopassi 1 on myös saatavilla vielä runsaasti, ilmoita tilauksen yhteydessä, kuinka paljon haluat mitäkin taitopassia.

Taitopassin tilausohjeet ja lisätietoa löytyy täältä: https://www.sulkapallo.fi/harrastaja/lapset-ja-nuoret/apua-minisulkikseen/

Täältä löydät Taitopassi 2 videot

Taitopassi 1 videot löydät täältä

Muistutetaan vielä, että seurojen on mahdollista tilata Minisulkis- välinepaketti hyvin edulliseen hintaan. 10 minimailaa sisältävä paketti kustantaa 149 € ja 20 mailaa puolestaan 199 €. Tähän summaan lisätään vielä mahdolliset toimituskulut.

Lisätietoa paketista löydät täältä:
https://www.sulkapallo.fi/harrastaja/lapset-ja-nuoret/apua-minisulkikseen/

Yhteyshenkilö:
Tommi Saksa
tommi.saksa(at)sulkapallo.fi
040 940 1252

 

Yhteistyössä