Yhteistyössä M2-kodit ja Sulkapalloliitto – liikunnan iloa matalalla kynnyksellä!

Sulkapalloliitto tekee yhteistyötä M2-kotien kanssa erilaisten tapahtumien muodossa. M2-kodit vuokraa asuntoja erityisesti vähävaraisille perheille ympäri Suomea. Sulkapalloliitto liikuttaa M2-kotien asukkaita omissa ja M2-kotien tapahtumissa. Lisäksi M2-kotien asukkaille tarjottiin mahdollisuutta tulla katsomaan viime kevään SM-kisoja ja kansainvälistä Finnish Openia.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia asukkaille. Tapahtumien yhteydessä lahjoitetaan arpomalla välinepaketteja M2-kotien taloyhtiöille, joissa voidaan laittaa sulkispelit pystyyn helposti.

Hiljattain, tänä syksynä SSuL osallistui kahteen M2-kotien järjestämään tapahtumaan. Ensimmäinen pidettiin Tampereella, Kauppi Sports Centerissä. Kauppi tarjoaa upeat puitteet tapahtumien järjestämiselle. Tapahtumassa sai kokeilla monenlaisia aktiviteetteja mukaan lukien sulkapallo. Suosituinta taisi kuitenkin olla trampoliinipuistossa hyppiminen pomppiminen. Tampereen tapahtumassa mukana oli Tapion Sulan nuori huippupelaaja Joakim Oldorff, Mansen Sulan Outi ja Oskari Rantanen ja Sulkasetin Teemu Ekola.

Joakimin mielestä oli kiva olla mukana tälläisessä mukavahenkisessä tapahtumassa.

-Hienointa oli tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä, miten innoissaan kaikki pelasivat sulkapalloa, hän kertoi.

Sulkasetin Teemu Ekola kommentoi tapahtumaa yhtä ylistävästi.

-Oli mukava nähdä perheiden ja etenkin lasten innostuminen sulkapallosta. Moni perhe myös kiinnostui sulkapallotoiminnasta Tampereen alueella. Hienoa, että tällaista yhteistyötä järjestetään!

-Mansen Sulka on mielellään mukana tällaisissa tärkeissä tapahtumissa. Kiitos, että näitä järjestetään. Oli hienoa nähdä perheiden ja lasten liikunnan iloa ja vauhdikasta menoa sulkapallon parissa! Mansen Sulka ylisti.

Toinen tapahtuma järjestettiin Vantaalla, Kuusijärven ulkoilualueella. Sää suosi kävijöitä ja paikoin lämpötila käväisi jopa lähellä hellelukemia. Tapahtumassa sai kokeilla esimerkiksi suppailua, melomista ja tietysti sulkapalloa. Järven rannalla tuuli toi oman mausteensa pelaamiseen, mutta se ei kokeilijoita haitannut lainkaan. Ohjaajien tuli vain antaa vinkkejä, että toiselta puolelta tulee lyödä kovempaa, kun on vastatuuli ja toiselta höyhenenkevyt tatsi riittää. SSuL:n Tommi Saksan mukana apuna oli naisten nelinpelin hallitseva suomenmestari Sonja Pekkola.

-Päivä oli täynnä liikuntaa ja tapahtumaympäristö oli mitä parhain! Iso peukku tälle päivälle, hän kuvasi.

Yhteistyössä