Kumpoo Saaristo Eliitissä kolme tuplavoittajaa

PUNT:iin kerääntyneet sulkapallon ystävät pääsivät viikonloppuna seuraamaan sekä ylivoimaisia otteita, että hienoja taistelupalloja.

Tuplavoittajaksi ilman ainuttakaan hävittyä erää  pelasi itsensä  Anton Kaisti (HBC). Yhdessä seuratoveri  Oskari Larkimon kanssa  kaatui nelinpelipari Valtteri Nieminen (Clear) ja Sami Turunen (RaSu) numeroin 22-20, 21-15.  Kun Antonin pariksi vaihtui Inalotta Suutarinen (ESB) tuli voitto parista Tuuli Härkönen (TS) ja Marko Pyykönen (BadU) 21-16, 21-9. Inalotta pelasi voittokkain ottein  myös nelinpelissä. Inalotta ja Getter Saar (ESB) väänsivät tiukassa kolmieräisessä ottelussa voiton Tuuli Härkösestä ja Elina Niirasesta (BadU) 22-20,18-21,21-19. Kaksinpelissä Getter selvisi voittajaksi jo kahdessa erässä. Nella Siilasmaa (TS) joutui toteamaan Getterin paremmaksi numeroin 21-8, 21-18.

Viikonlopun jännitysnäytelmä koettiin miesten kaksinpelin finaalissa. Vastakkain asettuivat Valtteri Nieminen ja Kasper Lehikoinen (BCBlue). Monien hienojen ja pitkien taistelupallojen jälkeen voittajaksi selvisi Valtteri 22-20, 16-21, 24-22. Mielenkiintoista nähdä, minkälaisiin numeroihin Valtterin ja Kasperin seuraava kohtaaminen päättyy.

ParBan porukka kiittää kaikkia viikonlopun vieraitaan ja toivottaa kaikille onnistunutta sulkapallokautta!

Yhteistyössä