FZ FORZA Finnish Junioriin tulossa ennätysmäärä pelaajia!

Viime viikolla jännitimme, kuinka käy Finnish Junior (U19) -turnauksen osallistujamäärän kanssa.

Edellisellä viikolla olimme saaneet jo lähes kaikki suomalaiset pelaajat varmistettua mukaan, mutta vielä maanantaina näytti näytti, että kisa ei olisi yhtä iso kuin viime edellisenä vuonna. Onneksi viime tipassa ilmoittautuminen on ilmeisesti lajimme sääntö, ja tiistaina määräajan umpeuduttua pelaajamäärä näytti kahta enemmän kuin 2018. Uusi ennätys, 115 pelaajaa, oli syntynyt!
Oheisessa taulukossa listattuna U19-luokan pelaajamäärät maittain. Poisjääntejä saattaa kuitenkin vielä tulla 7.10. asti. Virallinen pelaajaluettelo (acceptance list) löytyy täältä:
Nuorempien Finnish Youth -turnaukseen on aikaa ilmoittautua vielä 11.10. asti. Tämä on määräaika niin suomalaisille kuin ulkomaisille pelaajille. Myös Youth -puolen osallistujamäärä näyttää tässä vaiheessa hyvältä. Perinteisesti odotamme runsaslukuista osallistumista Ruotsista, Virosta ja Englannista. Ehkä runsaslukuinen U19-osallistujajoukko Venäjältä lupaa myös nuorempien luokkiin osallistujia. Koska Badminton Europe on listannut tämän kisan U15-luokan osalta sellaiseksi, josta saa sijiotuspisteitä vuoden 2020 Euroopanmestaruuskilpailuihin, on oletettavaa, että näistä kovistakin maista on pelaajia tulossa. Tässä vaiheessa lämmittää erityisesti se, että viime vuonna tiensä Suomeen löytänyt Perun joukkue on mukana tänäkin vuonna!
Myös Islanti ja Norja ovat pitkästä aikaa tulossa mukaan.
Tulossa kisaan? Tsekkaa seuraavat kohdat!
– Ensi kertaa tulossa Finnish Junior & Youth -turnaukseen? Tarkista tämä artikkeli, niin saat tärkeimmät tiedot: https://www.sulkapallo.fi/2019/09/05/fz-forza-finnish-junior-youth-25-27-10/
– Ilmoittaudu! Suomalaiset löytävät kisan Tournament Softwaresta: http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=853E5FF4-2907-436A-B4EE-99804D6F7BDD
 – Käy myös tarkistamassa viralliset kisasivut osoitteessa http://espoonsulkapallo.net/fj2019/
 – Varaa kisa-ruokailusi — kisasivujen kautta löydät ohjeet
 – Tarvitsetko lentokenttä- tai muita kuljetuspalveluitamme? Ne löydät kisasivuilta myös, kuten myös koodin kisahotellin varaamiseksi.
– Bonus! FZ FORZA lahjoittaa tuotteitaan niiden kesken, jotka osallistuvat Facebook-tapahtumaamme: https://www.facebook.com/events/2255291767866993/
Kilpailu rakennetaan vapaaehtoisvoimin. Tule mukaan auttamaan ja tekemään Suomen suurinta juniorisulkapalloilutapahtumaa, ilmoittaudu täällä:
Yhteistyössä