Pääkaupunkiseudun alueellinen seuratapaaminen 23.11

Hei kaikki ja sydämellisesti tervetuloa alueelliseen seuratapaamiseen!

Suomen Sulkapalloliitto järjestää syysliittokokouksen 23.11.2019 Olympiakomitean Superlauantain yhteydessä. Samassa yhteydessä haluamme kutsua kaikki pääkaupunkiseudun ja lähialueen seurat yhteiseen keskustelutilaisuuteen. Paikalla on Sulkapalloliiton eri osa-alueiden asiantuntijoita.

Tavoitteena on yhdessä pohtia, miten voimme tehdä alueellista yhteistyötä nykyistä laajemmin. Millaisia eri mahdollisuuksia voidaan hyödyntää, esimerkiksi järjestämällä valmentajakoulutusta ja toisaalta myös verkostoitua eri seuratoimijoiden kesken, jotka toimivat noin 50 km:n säteellä. Lisäksi kerromme liiton kuulumiset seuroille ja otamme mielellään toiveitanne vastaan, millä eri tavoin liitto voisi auttaa seuroja toiminnan pyörittämisen haasteissa.

Tapaamisen päätarkoituksena on keskustella teille tärkeistä ajankohtaisista asioista. Voitte lähettää näistä meille etukäteen mieltä askarruttavia kysymyksiä, jotta voimme täällä toimistolla koko henkilöstön kanssa miettiä aiheita etukäteen. Valmistauduttehan kertomaan oman seuranne tilanteesta koko ryhmälle, jotta kaikki tiedämme mitä juuri teidän seurassanne tapahtuu.

Olympiakomitean Superlauantaissa on mahdollisuus nauttia brunssi ja nähdä Madventuresin kaksikon Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin mahtava show! Tämä kustantaa yhteensä 40 €, josta puolet summasta (20 €) Sulkapalloliitto tarjoaa osallistujille. Mikäli osallistuu vain alueelliseen seuratapaamiseen, niin se ei kustanna mitään. Syysliittokokouksesta tulee erillinen kutsu.

Aikataulu:
klo 11:00 Madventures ja brunssi
klo 13:30-15 Syysliittokokous
klo 15-17 alueellinen seurojen tapaaminen

Ilmoitathan kiinnostuksestasi osallistua pe 25.10. mennessä annika.grahn@sulkapallo.fi. Laitathan viestiin, että osallistutko vain seuratapaamiseen vai koko pakettiin. (paketti sisältää brunssin, show:n, liittokokouksen ja seuratapaamisen)
Muistattehan samassa viestissä lähettää teemoja, joista erityisesti haluatte keskustella tapaamisessa.

Ajankohta        23.11.2019
Paikka:             Scandic Aviacongress Center
Osoite:             Robert Huberintie 4, Vantaa

P.S. Lähetämme lisätietoa tapahtumasta lähempänä.

Tässä linkit edellisten aluetapaamisten striimauksiin:

Mikkeli 26.5.2019
https://www.facebook.com/Sulkapallo/videos/858687571131525/

Toholampi 19.1.2019

https://www.facebook.com/Sulkapallo/videos/619126208524010/

https://www.facebook.com/Sulkapallo/videos/224171295128374/

 

Raisio 2.12.2018

https://www.facebook.com/Sulkapallo/videos/2268242313459797/

 

Yhteistyössä