Hyvää sulalla -poolikisa

Sulkapalloseura Clear tempaisee 25-juhlavuotensa päätteeksi Turussa Jarkko Nieminen Areenalla 9.-10.11.2019 järjestettävän Hyvää sulalla -poolikisan yhteydessä lasten ja nuorten hyväksi.

Lahjoitamme tempauksessa keräämämme varat Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämään -ohjelmalle tukemaan kotimaan köyhissä perheissä eläviä lapsia ja nuoria.

Kisoissahan perinteisesti mitalien lisäksi jaetaan pieniä palkintoja luokkien voittajille. Tämä pitää kutinsa myös meillä, mutta nyt voittajat voivat halutessaan lahjoittaa tuon pienen lahjan arvon keräykseemme. Ekologista, ei siis tavaraa – ja tavaran arvo menee sitä kipeästi tarvitseville.

Sisäänpääsy kisoja seuraamaan on vapaa kuten yleensä, mutta meillä on nyt myös vapaaehtoinen 5 e sisäänpääsymaksu, joka ohjataan kokonaisuudessaan suoraan keräykseemme. Voit halutessasi maksaa sen tai minkä hyvänä muun kokoisen lahjoituksen jo etukäteen osoitteessa

https://oma.pelastakaalapset.fi/evaitaelamalle/6-3601

johon avasimme taannoin keräyksen, ja lahjoitimme siihen myös seuramme puolesta pienen pesämunan.

Yksittäiset teot ovat pieniä, mutta pienistä puroista syntyy isoja virtoja. Pienet muutokset ajattelussa ja asenteissa ratkaisevat.

Toivomme paitsi runsasta osanottoa keräykseemme myös hyvää tekevää lumipalloefektiä haastamalla muut seurat tempaisemaan tulevaisuudessa jollakin samankaltaisella tavalla.

Hyviä pelejä kaikille 197 kisoihin ilmoittautuneelle pelaajalle huoltojoukkoineen. Tehkää hyvin!

Lämpimästi tervetuloa Turkuun,

Clearin kisatiimi

Yhteistyössä