Urheiluseurojen taloushallinnon automatisointi

Sulkapalloliiton yhteistyökumppani on Rantalainen.

Taloushallinnon automatisointi ja digitalisointi on urheiluseurojenkin arkea. Kun automatisoinnin yhteydessä siirrytään yhden pankkitilin malliin, tehokkuus paranee entisestään ja samalla tuetaan myös hyvää hallintoa, kun kulujen hyväksyntä ja maksatus erotetaan eri henkilölle.

Uuteen siirtyminen työllistää ja uuden omaksuminen vie aikansa, mutta panostus kannattaa. Päätös urheiluseuran taloushallinnon kehittämisestä kannattaa tehdä nyt ja lähteä liikkeelle!

Kartoita urheiluseuran lähtötilanne

Autamme taloushallinnon automatisoinnissa ja yhden tilin mallin toteutuksessa. Tarjoamme nyt 50 urheiluseuralle ilmaisen kartoituksen. Hae mukaan ilmaiseen kartoitukseen täyttämällä hakulomake osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/seurakartoitus

Lue lisää 

 

 

 

 

Yhteistyössä