Suomisport Seurapalvelu

Suomisport laajenee Seuralveluun – lähde mukaan jo nyt pilottiseurana. Olympiakomitea julkaiseen Suomisportin seurapalvelun helpottamaan seurojen arkea, mobiilisti.

OK on lähettänyt lajiliitoille tietoa seurapalvelun vaiheittaisesta käyttöönotosta ja pilottina voi lähteä mukaan vaikka heti. Alla OK:n viesti ja linkkejä lisätietoihin.

Uusi seurapalvelu rakentuu vaiheittain. Palvelu julkaistaan kolmivaiheisena julkaisuna pilottiseuroille. Kaikki seurat ovat tervetulleita pilotoimaan palvelua ja antamaan siitä palautetta. Seurapalvelun käyttö edellyttää maksupalvelusopimuksen tekemistä Svea Paymentsin kanssa. Palvelun laajempi julkaistu tapahtuu keväällä 2020.  Seurat voivat tutustua kehitettyihin palveluihin ja ottaa ne käyttöönsä vaiheittain tai odottaa kokonaisuuden julkaisua

Lue lisää seurapalvelusta – täällä kuvataan palvelun sisältöä ja mahdollisuuksia. Täältä pääset myös käyttöönottopolkuun.

Siirry suoraan katsomaan käyttöönottopolkua. Polulla tarvitaan Suomisportiin rekisteröitynyt seuran nimenkirjoittaja.

Organisaatiokäyttäjän sitoumuksen voit tehdä myös lajiliiton kautta, lähetä tieto halukkuudesta osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi
SSuL lisää sopimuksen perusteella seuralle (lajijaostolle) pääkäyttäjän, joka on sitoutunut käyttämään Suomisportia sopimuksen mukaisesti ja, joka voi antaa käyttöoikeuksia seuran muille käyttäjille tarvittavan roolin mukaisesti.

Yhteistyössä