Joukkue SM ensi viikonloppuna Espoossa

Oletko koskaan nähnyt kun kaksimetrinen mies lyö hyppysmashin? Onko sulkapallo mielestäsi vain kiva harrastus. Think again. Loppuvuoden tärkein tapahtuma on täällä. Joukkue-SM starttaa tulevana lauantaina 14.12 kello 10 Tapiolan Esport Centerissä.

Tule paikalle katsomaan kun suomen parhaat seurat kamppailevat Suomen Mestaruudesta. Luvassa kutkuttavaa taktikointia, kuka pelaa ja ketä vastaan.

Uskomatonta kannustusta kun jokainen piste jokaisessa pelissä voI olla mitalisijan arvoinen. Ja tietysti eeppistä sulkapalloa! Pelaajakokoonpanot joukkueissa julkaistaan torstaina 12.12 ja perinteinen #spekulaatiostudio starttaa siitä.

Miten puolustava mestari Tapion Sulka vastaa uuden Badminton Unitedin laajaan pelaajakaartiin? Ovatko divarista nousseet Savon Sulka ja Puistolan Urheilujat kuin nälkäinen leijonalauma jotka ahmii pisteet kotiin? Valitse joukkueesi, varustaudu kannustamaan raivokkaasti ja me nähdään lauantaina Esport Centerissä! Kilpailun aikataulun näet tästä.

TEKSTI PAULA LINDELÖF

 

Yhteistyössä