Tasoluokkamuutokset 1.1.2020

1.1.2020 voimaan tulevat tasoluokkamuutokset on toteutettupistelistojen pelaajatietoihin, jotka haetaan rankingjärjestelmästä (toistaiseksi Goodminton), 17.12.2019, jonka jotkut ovat heti hyvissä ajoin huomanneetkin.

Muutokset on viety Tournamentsoftwareen 17.12.2019 ja ne toteutuvat siellä 1.1.2020.

Perusteltuja (hyvin perusteltuja) muutoksia voi pyytää uusiin luokituksiin sähköpostitse osoitteesta toimisto@sulkapallo.fi. jonka lukemisen aktiivisuus laskee jonkin verran 1.1.2020. Muihin SSuL:n osoitteisiin lähetetyt pyynnöt välitetään annettuun osoitteeseen ja puhelimitse pyyntöjä ei valitettavasti voida työajan ulkopuolellakaan käsitellä. Myös sekä SSuL:n että henkilöstön omat sosiaalisen median kanavat ovat tähän tarkoitukseen surkeita, jopa käyttökelvottomia. Sähköposti on ainoa oikea ja toimiva, koska pyynnöstä ja toteutuksesta tallennetaan tieto tositteeksi.

Sääntöjen ja ohjeistusten vastaisia mahdollisesti tapahtuneita muutoksia on helppo käsitellä, esimerkiksi alle 11- ja 13-luokissa vielä 2019-2020 kaudella pelaavien tasoluokituksen pitäisi oletusarvoisesti olla C. Tuon huomiointi muutoksissa on tuottanut joskus ongelmia, jotka kyllä tulevat ratkottua, kunhan tieto virheestä tulee tuossa yllä annettuun sähköpostiin. Myös riittävän iäkkäillä (55+) senioreilla pitäisi olla helppo asiointi tasoluokkien suhteen.
Muutenkin senioripelaajilla on rankinglaskennan ja säännön mukaan mahdollisuus laskettaa pisteensä erikseen tasoluokkiin ja ikäluokkiin osallistumisten ja menestyksen mukaan. Oletuksena senioripelaajan kaikki pisteet kerääntyvät yhteen ja samaan koriin ja näytetään sekä ikä- että tasoluokan pisteinä. Erillisestä laskennasta myös pyynnöt SSuL:n toimiston

Myös kaikkien junioreiden turvana on sääntö, joka mahdollistaa 1-2 tasoluokkakilpailun pelaamisen kaudessa niin, että se ei vaikuta tasoluokituksen muutokseen jos muuten pelaa vain junioriluokkia. Kolmen tasoluokkakilpailun jälkeen lasketaan junioreilla kaikki pisteet samaan koriin ja tasoluokitukset perustuvat siihen saaliiseen.

Ne säännöt, ne löytyvät tuolta -> https://www.sulkapallo.fi/kilpailija/saannot/kilpailu-ja-luokitussaannot/

Hyvää tulevaa vuotta ja vuosikymmentä!

Tuon pitäisi tuosta halutessasi suurentua naputtelmalla.

Yhteistyössä