Tuomarikurssi 7.-8.3.2020

Nuorten ja Senioreiden SM-kisan yhteydessä 7.-8.3.2020 järjestetään perinteikäs kurssi.

Tuomarikurssi järjestetään Ruskeasuon palloiluhallissa Nuorten ja Senioreiden SM-kisan yhteydessä jos riittävä määrä (noin 6-8) kurssilaisia ilmoittautuu oppiin 15.2.2020 mennessä

Vain nopeimmat pääsevät mukaan vaikka viimeisin ilmoittautumispäivä on vasta 15.2.2020, ilmoittaudu siis mieluummin heti kuin nopeasti. Osoite on helppo, sähköpostia osoitteeseen: toimisto@sulkapallo.fi Laita aiheeksi ”Tuomarikurssi” ja viestiin nimesi ja laskutusosoite sekä tieto mihin sähköpostiosoitteeseen ennakkomateriaalit ja muut kurssin tiedotteet haluat lähetettäväksi.Nyt kannattaa keskustella asiasta seuroissa ja laittaa isompikin porukka mukaan yhteisilmoituksella!!! Kisoissa tuomareita tarvitaan!

Kurssin hinta on 30,- €/kokelas eli naurettavan vähän ja se sisältää asiantuntevan teoriaopetuksen sekä käytännön harjoitteiden lisäksi vähintään pullakahvit! Kurssilaisten toivotaan tulevan mukaan aktiiviseen tuomaritoimintaan ja sitä helpottamaan kurssiin hyväksyttävään suorittamiseen sisältyy näyttökoe jossain myöhemmässä kilpailussa. Kurssille osallistuva kokelas ei voi osallistua kilpailuun, jonka aikana kurssi pidetään. Kurssin toteuttaa ja sen sisällöstä vastaa Suomen Sulkapallotuomarit ja -toimitsijat, joka on SSuL:n jäsenseura. Opettajina toimivat seuran kokeneet tuomarikouluttajat, joilla on tuomaritoiminnasta vankka kotimainen ja kansainvälinen kokemus.

Enemmänkin tietoa löytyy tuolta -> Tuomaritoiminta

Ja vielä enemmän täältä

 

Yhteistyössä