Toijalan Valppaan tähtikisat 15-16.2

MORJENS!

Toijalan Valppaan seuran järjestämissä tähtikisoissa lavvantaina ja sunnuntaina 15.-16. Helmikuuta olis tarkoituksena pelata ihan rennosti. Sanottakoon ny varta vaste si, että minkäänlaine surutapahtuma ei oo kyseessä vaan hauskaa piretään koko poppoolla, ellikkäs kaiken maailman masistelu on kiellettyy. Toivottavaa näino olis siis iloinen miäli joka ainoolla pelaajalla ja kannustajalla.

  1. Ilmianto

Pelaamisestanne toivomme saavamme tiedon 7.2.2020 mennessä, jotta osaamme varata peliaikaa ja mahdollisesti peliparin jokaiselle sitä tarvitsevalle. Enste ilmoittautuvat pääsevät mukaan kisoihin, mattimyöhäset eivät pääse valiitettavasti. Ilmoittautumiset lisenssipelaajilla tournamentsoftwaressa ja harrastepelaajilla sähköpostiosoitteeseen toival.sulkapallo@gmail.com

  1. Merkittävät luottamustoimet

Ylätuomarina on toimessa sellaneku Kai Uuttu. Siltä vois sit kans kysyy lisää jos ei kässää tai o pulas. Sunnuntaina kaikissa valiolukan otteluissa on tuomarit sekä finaaleissa mahdollisesti syöttötuomarit ja rajatuomarit.

 

  1. Vartalon verhoilu

Pukeutuminen tapahtuu kilpailusääntöjen mukaisesti, sillä kattonnääs kyseessä on virallinen kisa. Jos joltain unohtu vaatteet kaapin peräl, nii eiköhä kisapaikalt pahimpaan hätään vaatteet löyry.

 

  1. Lahjukset ja niihin verrattavat hankinnat

Valpas on järjestäny palkinnot: löytyy lahjakortteja, tavarapalkintoja ja mitaleita. Mut semmotteen jutun ne halus vielä ilmoottaa et palkintojen saamiseen tarvii olla kahren parhaan joukossa.

 

  1. Pelaaminen

Pelaaminen tapahtuu osoitteessa Tampereen tenniskeskuksessa, osoitteena toimii toimelankatu 8, Tampere. Tampereelt ja muualtakin nääs sinne pääsee kaikist helpoiten autolla ja navigaattorilla.

Toivottais sit et väki saapuis aijois, ainaki pual tuntii ennen oman pelin alkua halliin ettei tarvis nolona sit kesken kaiken myöhästellä ja väki sais luovutusvoittoi. Harrastepelaajien määrist riippuen, harrasteluokkien pelit pelataan ykspäiväsinä, mut mikäli ei onnistu niin pelataan kakspäiväsinä. Toivottais nääs sitäki, että pelaajat varautuu poolipeleihin, mut voi olla et jourutaa pelaa cup-muodossa. Tehrään ite päätös tästä lähempänä kisoja.

 

  1. Suunnistus

Pelipaikkana toimii erelleen Tampereen Tenniskeskus. Paikanpäälä olijoita hemmotellaa kahviolla b-oikeuksilla, lavvantaina kahrella lämpimällä ruualla, sunnuntaina kerra. Hallissa on siistit pukuhuoneet lämpimillä saunoilla. Hallin lattia on joustava,puolierojakaan ei oo. Kentillä on vain sulkapallorajat. Kenttiä on käytössä 13 kisojen aikana.

Yhteistyössä