Kansalliset Helmi-kisat Kouvolassa 22.-23.2.2020

Tervetuloa Kouvolan sulkapalloseuran 25. kertaa järjestettäviin kansallisiin Helmi-kisoihin helmikuun lopussa.

Kisoissa järjestettävät junioriluokat (PK-TK-15-13-11, PN-TN-15-13) sekä harrasteluokat (MK-NK-MN-NN-SN) pelataan kokonaisuudessaan yhden päivän aikana lauantaina Kuntotalolla. Yleiset luokat ja aikuisten ikäluokat (A, B, C, MN-NN-SN-35-45-50-55) pelataan Haanojan haalilla lauantaina ja sunnuntaina. Riippuen aikataulusta ja osallistujamääristä osa luokista pyritään pelaamaan poolimuotoisina. Junioreissa ja harrasteluokissa kaikille luvassa poolipelejä!

Haanojan haalilla kisavieraita palvelee koko viikonlopun ajan kahvio makeine ja suolaisine herkkuineen sekä FZ Forzan myyntipiste ja jännityspalvelu. Lauantaina myös Kuntotalolla myynnissä pientä purtavaa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä kisoihin on perjantaina 7.2. Harrasteluokkiin ilmoittautumiset seuran sähköpostiin kouss_kisat@hotmail.com, kaikki muut normaalisti suoraan tournamenttiin. Tervetuloa Kouvolaan kisailemaan!

Yhteistyössä