Badminton United ry hakee Valmennuspäällikköä

Oletko innovatiivinen, sinnikäs ja itseohjautuva? Sykkiikö sydämesi sulkapallolle ja seuratoiminnalle? Haluatko päästä kehittämään paitsi itseäsi, yhtä Suomen suurimmista sulkapalloseuroista?

Jos vastasit yllä oleviin myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö!

Badminton United ry hakee

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan seuran valmennustoiminnasta ja sen kehittämisestä.

Badminton United on lähes 500 jäsenen harraste- ja kilpasulkapalloseura, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Helsingissä ja Vantaalla. BadU on aloittanut toimintansa vuonna 2019 kahden pitkänlinjan seuran ÖIF:n ja Driven yhdistyessä Suomen ensimmäiseksi kaupunkien rajat rikkovaksi sulkapalloseuraksi.

Valmennuspäällikön työnkuvana on koordinoida ja kehittää seuran valmennustoimintaa yhdessä seuran toiminnanjohtajan kanssa sekä valmentaa seuramme juniori – ja kilparyhmiä (noin 20 h viikossa). Valmennuspäällikkö toimii seuran valmentajien esimiehenä ja raportoi toiminnastaan seuran toiminnanjohtajalle sekä valmennusvastaavalle.

Tehtävään kuuluu valmennuslinjan kehittäminen, valmentajien kouluttaminen sekä seuran arvojen ja asenteen sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen. Valmennuspäällikkö vastaa valmennuksen kausisuunnittelusta ja toteutuksesta niin kilpailujen kuin harjoitusvuorojen osalta.

Lisäksi valmennuspäällikkö kehittää jäsentoimintaa ja – hankintaa yhdessä toiminnanjohtajan kanssa sekä suunnittelee ja osallistuu seuran kausitoiminnan järjestämiseen.

Mitä me haemme?

Positiivista ja energistä otetta, itseohjautuvuutta ja organisointikykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn can do- asenteella sekä loistavia työyhteisö- ja tiiminjohtamistaitoja.

Hakijalta edellytämme lisäksi:

– Valmennuskokemusta nuoriso- ja kilpaurheilun parista (sulkapallo)

– Kokemusta esimiestoiminnasta ja / tai tiimien vetämisestä

– Nuoriso- ja kilpaurheilun tuntemusta ja kokemusta seuratoiminnasta (mieluiten sulkapallon parista)

– Visioita ja aloitteellisuutta seuratoiminnan ja valmennuslinjan kehittämisestä ja jalkauttamisesta

– Hyvä kielitaito suomen ja englannin kielen osalta (ruotsi katsotaan eduksi)

– Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja halua työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

– Hyvää paineensietokykyä rutiinitehtävien hoitamiseksi sekä innostavaa asennetta

– Tehtävään soveltuvaa koulutusta (liikunta-alan/kaupallinen koulutus)

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme sinulle haasteellisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään seuran toimintaa ja valmennustiimiä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Vastuun vastapainona tehtävä tuo mukanaan vapautta suunnitella valmennuslinjan kehitystyötä sekä seuran toimintaa. Tehtävässä pääset mukaan luomaan yhteisöllisyyden ja yhdessä toimimisen kulttuuria Suomen ketterimpään sulkapalloseuraan.

Tehtävä on kokoaikainen, 37,5h/vko, aloitus joustavasti kuitenkin mahdollisimman pian. Palkattavan henkilön esimiehenä toimii seuran toiminnanjohtaja.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla 30.2.2020 mennessä osoitteeseen ville@badmintonunited.fi. Lisätietoja tehtävästä voi kysellä seuran toiminnanjohtajalta Ville Lång, puh. 040 846 3999.

Yhteistyössä