Sulkapalloseurat peruvat kisoja

Seurat peruvat kisatapahtumia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Tapion Sulka ry suhtautuu vakavasti liikkeellä olevan koronaviruksen (COVID-19) asettamaan terveysuhkaan. Näin ollen Tapion Sulka päättänyt, ettei alle 15- ja 17-vuotiaiden SM-kilpailuja ja ikäluokkamestaruuskilpailuja järjestetä 21.-22.3.2020 Espoossa.

Noudatamme Valtioneuvoston torstaina 12.3. antamaa suositusta peruuttaa kaikki suuret tapahtumat koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Tapion Sulka pyrkii löytämään kisalle uuden ajankohdan touko-kesäkuulta. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin.

 Ilmoittautumismaksuja peruntuneen kisan osalta ei laskuteta.

 Kisajärjestäjien puolesta,

Elina Väisänen

Tapion Sulka

Sulkapalloseura Clear peruu eliittiturnauksensa koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi

Sulkapalloseura Clearin piti järjestää viikonloppuna eliittikisasarjan osakilpailu Jarkko Nieminen Areenalla Turussa mutta tämä jouduttiin peruuttamaan koronaviruksen takia. Näitä sulkapallon eliittitason turnauksia järjestetään vuosittain Suomessa vain muutamia joten kilpailun saaminen kotiseudulle oli seuralle tärkeä ja odotettu asia. Seuran puheenjohtaja Mika Valkonen ei voi peitellä pettymystään.

– Tähän viikonloppuun oltiin satsattu paljon vapaaehtoistyötä. Koko kisa organisaatio oli ylpeänä valmiina haasteeseen mutta luonto päätti toisin. Harmittaa kaikkien ja erityisesti pelaajien puolesta!

Sulkapalloliitto on linjasi tiedotteessaan (12.3.2020) että kotimaan kilpailutoiminnan osalta kukin jäsenseura tekee omat päätöksensä alle 500 henkilön tapahtumista mutta suosittelee noudattamaan viranomaissuosituksia. Sulkapalloseura Clearin johtokunta piti valtioneuvoston 12.3.2020 antaman viranomaissuosituksen  jälkeen johtokunnan kokouksen missä päätettiin peruuttaa viikonlopun turnaus koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

– Päätös jonka johtokunta teki ei ollut kivuton mutta se oli päätös jonka takana on helppo seistä. Kannamme seurana kortemme kekoon riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi.

Seuran puheenjohtaja näkee kuitenkin valoa tulevaisuudessa.

– Toukokuuhun saakka tullaan kaikki turnaukset todennäköisesti peruuttamaan mutta itselläni on vahva usko siihen että kesään mennessä pandemia on talttunut. Tällöin voitaisiin sulkapalloliiton poikkeusluvalla päästä pitämään eliittiturnaus vielä kesäkuussa!

Lisätietoja:

Mika Valkonen

Puheenjohtaja

Sulkapalloseura Clear r.y.

p.050-5704474

mika.valkonen@clear.fi

 

HYSYn osalta tulemme myös perumaan kisat, koska tuntuu ainoalta fiksulta vaihtoehdolta tässä tilanteessa.

-Esko Asikainen

 

Myös Toholammin tähtikisat 28-29.3 perutaan.
-Janne
Toholammin sulkapalloilijat

 

Vallitsevan tilanteen vuoksi myös Raision Sulkapalloilijat peruuttaa omat Tähtikisansa jotka oli määrä pitää 11.-12.4.2020 sekä Lounasulan kisan mikä oli tarkoitus järjestää 2.5.2020.
Seuraamme miten tilanne kehittyy ja pyrimme etsimään kisoille korvaavat ajankohdat. Tiedotamme tästä erikseen kun asiat selvinneet.
RaSu:n puolesta
Miikka Nummelin

 

Oletko perunut tai perumassa kisan ja haluat siitä tiedon tähän juttuun? Laita tiedote sähköpostilla: annika.paananen@sulkapallo.fi

Juttu päivittyy

 

Yhteistyössä