Sulkapalloliitolta apua seuroille haastavassa taloustilanteessa

Selvitimme yhdessä olympiakomitean kanssa koronatilanteen vaikutuksia meidän lajille. Selvityksen pohjalta koko kevään toiminnan mahdollinen pysähtyminen sulkapalloseuroissa aiheuttaa yhteensä noin 300 000 euron tappiot.

Haluamme tukea seuroja tässä vaikeassa tilanteessa parhaan kykymme mukaan.

Tämän vuoden jäsenmaksuihin on mahdollista saada maksuaikaa maksimissaan neljä kuukautta. Toivomme kuitenkin, että vakaassa taloudellisessa tilanteessa olevat seurat maksavat jäsenmaksun normaalisti. Laskutamme jäsenmaksuja 1.4 alkaen. Ilmoitattehan mahdollisesta maksujärjestelytoiveestanne 31.3. mennessä olemalla sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi

Muistattehan myös päivittää vuositilaston, jotta laskutus menee kerralla oikein. Postit vuositilastolinkillä on lähetetty tiedossa oleviin osoitteisiin 12.2. ja 6.3.

Seuroilta saadun palautteen mukaan eniten taloudellisesti tilanteesta kärsivät ne seurat, joilla on töissä päätoiminen palkattu henkilö. Sulkapalloliitto haluaa tukea seuroja tässä haastavassa tilanteessa. Työ- ja talousryhmä on toiminnanjohtajan esityksestä päättänyt, että lähetämme kaikille seuroille, joissa on päätoiminen työntekijä pallolaatikon (arvo noin 1500 euroa). Olemme ko. seuroihin yhteydessä, kun treenejä päästään taas jatkamaan. Pallolaatikon saavat seurat on listattuna alla. Tuen arvo yhteensä 12 000 euroa.

BadU
HBC
TS
ESB
JySS
Clear
LaSuPa
MaSu

Yhteistyössä