Nuoriso LIVE- tapaamisen tallenne

Keskiviikkona 6.5. pidettiin toinen Zoom- livetapaaminen seuroille jatkona kilpailutoiminnan vastaavalle tilaisuudelle.

Nuoriso LIVE oli  jatkoa suuren suosion saavuttaneelle Kilpailutoiminnan LIVE- tapaamiselle. Nuoriso LIVEN aiheena oli lasten ja nuorten sulkapallotoiminta. Tapaamisen isäntänä toimi liiton Koulutus- ja nuorisopäällikkö Tommi Saksa, apunaan Kilpailupäällikkö Ilkka Hellgren.

Tapaamisessa  käytiin läpi mitä eri toimintoja liitto tarjoaa seuroille, kuultiin hyvä esitys Mansen Sulan junioritoiminnan kehityksestä ja jaettiin paljon muita hyviä käytänteitä, joita seurat ovat vuosien varrella todenneet toimiviksi.

Tapaamisessa tuli hyvin paljon keskustelua aiheeseen liittyen ja vähän muistakin aiheista. Seurojen avainhenkilöt pääsivät jakamaan omia kokemuksiaan ja toisaalta myös tutustumaan toisiinsa paremmin, vaikkakin virtuaalisesti.

Mikäli herää kysymyksiä liittyen esitykseen tai haluat, että juuri sinua askarruttavasta aiheesta tullaan järjestämään vastaavanlainen Zoom- tilaisuus, niin laita sähköpostia tommi.saksa(at)sulkapallo.fi ja kerro mikä tuo aihe on.

Tässä tallenne virtuaalisesta tapaamisesta kokonaisuudessaan:

 

 

Lisätietoa:
tommi.saksa(at)sulkapallo.fi
040 940 1252

 

Yhteistyössä