Sulkapalloliitto uudistuu!

Sulkapalloliitossa on toteutettu toukokuun aikana organisaatiouudistus, jonka tavoitteena on Sulkapalloliiton kehittäminen palveluorganisaationa sekä yhä laadukkaampien seurapalveluiden ja huipputapahtumien tuottaminen Suomessa.

Organisaatiouudistuksen myötä liiton organisaatiossa on lakkautettu koulutus- ja nuorisopäällikön, valmennuspäällikön sekä kilpailupäällikön tehtävät. Tilalle on tullut yksi uusi tehtävä, palvelupäällikkö, jossa aloittaa 1.6. Tommi Saksa. Palvelupäällikkö vastaa liiton asiakaspalvelusta ja uusien ja nykyisten palveluiden jalkauttamisesta seuroihin sekä muille sidosryhmille, joihin kuuluvat mm. parapelaajat ja liittoryhmät.

Liiton palveluiden kehittämisestä vastaa jatkossa kehitys- ja viestintäpäällikkö Annika Paananen. Ilkka Hellgren jatkaa kilpailupäällikkönä 31.12. saakka vastaten syksyn aikana kilpailutoiminnan järjestelmien kehittämisestä. Valmennuspäällikkö Veli-Markus Melleri on siirtynyt uusien haasteiden pariin liiton ulkopuolelle.

Sulkapalloliiton päävalmentajana jatkaa Anu Nieminen ja maajoukkuevalmentajana Kasperi Salo. Liiton toiminnanjohtaja on Ville Valorinta.

Sulkapalloliiton uudistunut ilme ja palvelut lanseerataan syksyllä.

Yhteistyössä