KV kilpailuilmoittautumiset 1.7. alkaen

Yksinkertaistamme käytäntöjä ja siirrämme 1.7. alkaen kv-kisailmoittautumiset Suomisportiin

Kisailmoittautumiset ovat jatkossa Suomisportin tapahtumia ja linkit kuhunkin kilpailuun löytyvät sivulta Suomalaiset huippukisoissa aikajärjestyksessä. Sivulla on tarkempaa tietoa sen sisällöstä ja linkeistä. Sivu on tarkoitettu myös niille innokkaille, jotka seuraavat suomalaisia pelaajia kansainvälisillä kentillä. Ajankohtainen tieto löytyy aina täältä. Osallistumisen ja ilmoittautumisen sekä perumisen ohjeet ja kriteerin löytyvät sivulta Ulkomaan kilpailuilmoittautumiset .

Tällä suoraviivastamisella saamme vanhentuneen ilmoittautumisjärjestelmän pois käytöstä ja ilmoittautumiset Suomisportiin, kilpailulisenssin lähteille ja sekin tulee hoidettua samalla käynnillä, viimeistään. Ilman kilpailun ajankohtana voimassa olevaa lisenssiä ilmoittautuminen ei onnistu. Suomisport ohjaa suoraan ostoksille jos lisenssiä ei ole.

Voit myös ohjeet ja velvoitteesi tuntevana hakea tapahtumia suoraan Suomisportin tapahtumahausta lajihaulla ja tarkentaa ajankohdalla sekä tägillä ”kilpailu” jos tapahtumia on paljon. Tapahtumat ovat valitettavasti aakkosjärjestyksessä. Tässä tapauksessa tulee olla tiedossa sivun Ulkomaan kilpailuilmoittautumiset sisältö hyvin tarkkaan.

Tapahtuman ilmoittautuminen päättyy aina yhden viikon ennen BWF:n online ilmoittautumista ja tapahtuman ilmoittautumisen päättymisen jälkeen kilpailuun ei voi ilmoittautua millään keinoin!

 

Yhteistyössä