Maailmanliiton 1-tason valmentajamanuaali

BWF:n 1-tason valmentajamanuaali on nyt käännetty suomen kielellä yleisön toiveesta.

Sulkapallon maailmanliitto eli BWF on tehnyt jo pitkään laadukasta työtä valmentajakoulutuksien eteen. Suomessa on ollut käytössä BWF- malli koulutuksissa jo useamman vuoden. BWF valmentajakoulutuksiin kuuluu valmennusmanuaali sekä paljon erinomaista videomateriaalia, joka löytyy kaikkien kiinnostuneiden käyttöön Youtubesta.

Valmentajamanuaali sisältää lyhykäisyydessään hyödyllisiä  sulkapallon perusasioita siitä mitä valmennetaan, (tekniikka, taktiikka & fysiikka) miten valmennetaan, harjoitusten suunnittelua, toteuttamista ja arviointia nousujohteisesti sekä monia muita asioita. Koska tämä manuuali on käytössä maailmanlaajuisesti se sisältää myös  osion siitä millainen laji sulkapallo ylipäätään on.

Hiljattain Jyväskylässäkin valmentajana toiminut Aarni Pariola sai valmiiksi mittavan käännöstyön nyt keväällä ja manuaali on julkaisuvalmis. Manuaali on käytössä sähköisenä versiona kaikille valmennusasioista kiinnostuneille, painettua versiota ei suomeksi tulla tekemään.

Tästä voit ladata valmennusmanuaalin:
Coach Manual_Level 1_finnish version

Täältä pääset rekisteröitymään ja latamaan level 1 manuaalin suomeksi tai 2-tason manuaalin muilla kielillä.
BWF Development website

Täältä löydät BWF:n  coach level 1 videomateriaalin:
BWF level 1 – videomateriaali

Täältä löydät puolestaan lisätietoa BWF 1-tason valmentajakoulutuksesta ja voit rekisteröityä ja saat käyttöösi myös englanninkielisen coach manuaalin.
BWF 1-taso

 

Yhteistyössä