U17-U15 SM ja ikäluokkamestaruudet 2020 (upd 4.7.)

Keväältä syksyyn, ja eri kaudelle, siiretty nuorempien junioreiden mestaruuskilpailu pelataan 2019-2020 ikäluokilla

Päivitys 4.7.2020 klo 21:14

Tapion Sulka on viritellyt kilpailua niin, että pelaajat pystyvät nyt ilmoittautumaan kauden 2019-2020 ikäluokkien perusteella nykyisen ikänsä mukaan ja/tai siitä huolimatta. Tästä virittelystä johtuen uudessa ”Yhteenveto” -välilehdessä näkyy virheellisesti parillisilla vuosilla olevia ikäluokkia, joka on seurausta yhdellä vuodella korotetusta sallitusta luokan enimmäisiästä, Tuosta ei kannata huolestua. Luokkien nimet U17, U15, U13, U11 ja U9 ovat ilmoittautumisessa oikein kauden 2019-2020 mukaan. Ne myös ovat näkyvissä tutummissa näkymissä, joihin pääsee muiden kuin ”Yhteenveto”-välilehden kautta. Vanhasta näkymästä ”Järjestäjä” -välilehteltä ajautuu taas tuohon uuteen näkymään, joka sinne on tänään ”hieman” yllättäen ilmestynyt.

Kilpailun Lisätiedot välilehdellä on SSuL:n hallituksen 12.6. hyväksymät tätä kilpailu koskevat päivitetyt säännöt, joita ei vielä ole ehditty sääntösivuille päivittämään. Tutustukaa!

Jos ilmoittautumisessa on edelleen ongelmia, olkaa pikaisesti yhteydessä (toimisto@sulkapallo.fi) kuten jo aiemmin tarkkaavaiset Puhakat ja Lybeckit, joiden avulla tilanne päästiin korjaamaan!


Alla alkuperäinen 3.7. 15:23 jukaistu uutisen osa:

eli 19.-20.9.2020 käytävään kisaan voi ilmoittautua niillä ikäluokilla, joilla se alunperin oli pelattavaksi tarkoitettu, jotta ikäluokistaan 1.7.2020 ulos kasvaneet juniorit voivat pelata siinä ikäluokassa, jossa olisivat pelanneet maaliskuussa.

Tämä kuitenkin edellyttää kisajärjestäjältä erityistoimia ilmoittautumisen onnistumisen varmistamiseksi ja siinä menee vielä tovi.

Jos olet ilmoittautumassa kilpaluun, eikä sitä kevään ikäluokkaan siellä sinulle näy, malta hetki ja kokeile ensi viikolla uudestaan, silloin se varmasti toimii ja vielä ei ole kiire.

 

Yhteistyössä