Rankinglaskenta 3.8. alkaen

SSuL:n rankinglaskenta on ollut lukittuna 1.6.2020 alkaen ja nyt taas lähdetään laskemaan.3.8.2020 tehdään kesän jälkeen ensimmäinen laskenta, toki vanhoilla palikoilla ja säännöillä mutta uusin aikatauluin.

3.8. jälkeen laskenta tehdään kerran viikossa niin, että tuore laskenta on käytettävissä keskivikkoisin iltapäivällä. Klo 09:00-12:00 laskenta on käynnissä ja pistelistat ja pelaajahaut kaikissa muodoissaan ovat poissa käytöstä tuolla aikavälillä johonkin aikaan.

Menettelyllä pyritään antamaan kilpailuajärjestäjille työrauha sekä ilmoittautumisen päätymiseen liittyvien että pääsääntöisesti loppuviikolla/viikonloppuina tapahtuviin arvontatoimiin käytettävien pistelistojen tallentamiseen ja käyttöön. Ja toisaalta luomaan käytäntö ja totutella TSW rankingin käyttöönottoon 31.12.2020 mennessä ja sen luonnolliseen viikottaiseen rankinglaskentaan. Samalla voidan varmistaa edellisen kisaviikonlopun pisteiden päivitysaika tuohon keskiviikon ajoon. Näillä toimilla pisteet pysyvät muuttumattomina keskiviikosta klo 12:00 seuraavaan keskiviikkoon klo 09:00.

Rankinglaskenta toimii toistaiseksi siis vanhalla tutulla Goodmintonilla ja voimassa olevin säännöin. Muutoksista tiedotetaan hyvissä ajoin ja tämän hetken tavoiteaika muutokselle on 31.12.2020, jolloin toimitaan 1.1.2021 alkaen uusin säännöin uusissa välineisssä (TSW).

Rankingsäännöt

Pistelistat ja pelaajahaut

Rankinglaskenta tehty 3.8.2020 klo 18:59

Yhteistyössä