Syystervehdys Sulkapalloliitosta

Sulkapalloliiton henkilöstö on lomien jälkeen taas täydessä touhussa ja valmiina kaikkien aikojen kauteen. Luvassa on heti ensi viikolla kohdennetulle kutsuvierasjoukolle järjestettävä Sulkapallon Muutosfoorum, jossa Erkka Westerlundin johdolla haetaan suomalaiselle sulkapallolle uutta, yhteistä suuntaa. Tilaisuudessa myös lanseerataan liiton uudet palvelut, jotka on nähtävillä foorumin jälkeen myös liiton verkkosivuilla. Osana uudistunutta toimintaa on jo alkanut valmentajayhteisötoiminta, jota vetää maajoukkuevalmentaja Kasperi Salo. Sulkapalloliitossa toteutetaan syksyn 2020 aikana myös linsenssi-,verkkosivu- ja brändiuudistus.

Lokakuun lopussa starttaa junioreiden EM-kilpailut Pajulahdessa, niiden valmisteluissa olemme jo pitkällä. Saamme tällä viikolla Badminon Europelta vieraita ja pääsemme lyömään viimeiset asiat lukkoon. Joukkuiden ilmoittautuminen kisaan päättyy tänään tiistaina. Eilen mukana oli jo 25 joukkuetta, joten luvassa on huikeat kisat. Toivottavasti tapaamme teidät kaikki Pajulahdessa 29.10-7.11.2020 Kisasivu

Jo ennen nuorten EM-kisaa olemme ESB:n apuna  järjestämässä Finnish Junior & Youth -kisoja Otahallissa 23.-25.10.2020 Kisasivu

Helmikuun ensimmäisellä viikolla 4.-6.2.2021 ratkotaan taas suomenmestaruudet Vantaan Energia Areenalla. Saimme viime vuoden uudistuksesta paljon positiivista palautetta, joten finaalit pelataan taas lauantaina ja perään on luvassa entistä isommat jatkobileet! Seuraa uutisointia syksyn aikana.

Helmikuussa koittaa historiallinen hetki, kun saamme aikuisten EM-kisat ensimmäistä kertaa Suomeen. Sekajoukkueiden EM-kilpailut pelataan Vantaan Energia Areenalla 16.-20.2.2021 Isäntämaa Suomi ja viime vuoden voittaja Tanska ovat suoraan lopputurnauksessa mukana. Muut maat selviävät joulukuun karsinnoissa.

Covid-19 tilanteen suhteen noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja tarkkailemme jatkuvasti tilannetta. Toistaiseksi etenemme huippukisojen valmistelun kanssa normaalisti. Olemme lisäksi julkaisseet turvallisuusohjeistukset kilpailutoimintaan koronatilanteessa. Ne löydät täältä.

Liittoryhmäkoordinaattori Lauri Nuorteva jatkaa tutussa roolissa, mutta toimii lisäksi huipputapahtumien tuottajana jatkossa. Saatte Laten parhaiten kiinni sähköpostilla lauri.nuorteva@sulkapallo.fi

Tässä kaikki Sulkapalloliiton henkilöstön yhteistiedot

Yhteistyössä