Porissa eliittikisat

Porin Pyrintö, yksi Suomen vanhimmista sulkapalloseuroista, järjestää 26.-27. syyskuuta huippuluokan eliittikilpailut.

Ensimmäiset isommat kisat länsirannikon ehdottomassa helmessä, Porissa, järjestettiin jo vuonna 1977. Tuolloin kisailtiin sulkapallon suomenmestaruuksista yhteislyseon jumppasalissa. Kisoissa oli kansainvälisestikin uranuurtavaa välineistöä käytössä, kun hyökkäävämmän pelin takasivat 2,5 cm liian matalat verkkotolpat.

Noiden suomenmestaruuskisojen jälkeen Porissa järjestettiin seuraavat korkeamman tason kisat pienen tauon jälkeen, kun ensimmäiset Porin tähtikisat pelattiin vuonna 2014. Tähtikisojen putki on jatkunut tuosta vuodesta aina tähän syksyyn. Verkkotolpat on vihdoin hinattu oikeaan korkeuteen, ja seuramme ensimmäiset eliittikilpailut ovat valmiit starttaamaan parin viikon kuluttua.

Jos mielesi siis halavi Poriin pelaamaan, on ilmoittautumisaikaa jäljellä aina sunnuntaihin 13. syyskuuta asti. Luvassa on tiukkaakin tiukempia otteluita kaikissa pelimuodoissa ja -luokissa. Valioluokassa mestaruuttaan puolustaa suomenmestari Valtteri Nieminen.

Virallisena kisahotellina toimii Original Sokos Hotel Vaakuna.
Lue lisää hotellitarjouksesta kisasivun näytä lisätietoa -kohdasta.

Kisan UKK – Usein Kysytyt Kysymykset

Onko hallilla pisteiden näyttäjät?

Kilpailujärjestäjän toimesta hallilla on pisteidennäyttäjät jokaisessa pelissä varmistamassa, että päivä sujuu leppoisasti.

Pitävätkö aikataulut hyvin?

Aikataulut pitävät Porissa perinteisesti erinomaisesti ja tästä haluamme pitää kiinni myös jatkossa.

Ehdinkö pelien välissä käydä Nakkilan nahkiaispaistamossa lounaalla?

Kilpailun aikataulua koskien voi osoittaa toimitsijoille omia toiveitaan, jos esimerkiksi nahkiaiset muodostuvat kynnyskysymykseksi kisoihin osallistumisessa. Pyrimme parhaamme mukaan ottamaan kaikenlaiset toiveet huomioon aikataulua suunniteltaessa. 

  Jos nahkiaiset kuitenkin jäävät välistä, suositellemme pistäytymään Porin torilla maistamassa paikallisia herkkuja, kuten Ojalan lihapiirakoita tai porilaisia.

 Kisa-ajankohtaan osuu myös Porin päivä. Kaupunki on silloin täynnä jos jonkinmoista nähtävää tukijoukoille ja pelaajille pelien lomassa.

 Kisapaikalla on tarjolla myös höyryävän kuumaa kahvia heti aamuvarhaisesta lähtien kaikille porilaisille mainetta niittäneille aamuvirkuille ja muulle kisakansalle.

Lisätietoa kisaan liittyen löytyy kisasivuilta: https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/tournament/4939B22D-24EE-47B7-AA1E-459D3E1E4E50

Tervetuloa Poriin kisaamaan!

Yhteistyössä