U15 ja U17-SM-mitalit on selvitetty ja ikäluokkamestaruudet ratkottu

Suomen Mestaruuksia ja ikäluokkamestaruuksia ratkottiin viikonloppuna Tapion Sulan järjestämänä Esport Centerissä. Tunnelma oli kutkuttava ja koko viikonlopun saatiin nauttia upeista peleistä kaikissa luokissa.

SM-tuloksissa kaksi triplakultamitalistia. Tytöissä Nella Nyqvist (HBC) voitti tyylipuhtaasti tyttöjen kaksinpelin U17 Suomen mestaruuden. Lisäksi kultaisia mitaleita ripustettiin kaulaan nelinpelistä ja sekanelinpelistä, triplaa siis. Nella on myös tuore tyttöjen Euroopan mestari alle 15-vuotiaissa, ja alle 19-vuotiaiden tyttöjen Suomen Mestari 2019.

Toinen tripla Suomen mestari leivottiin Kaiwen Listä (BadU) U15-luokassa jossa Kaiwenin taidot ja fysiikka jyräsivät kolmeen kultaan. Poikien U17 Suomen mestari on Eliel Melleri Poikien puolella kilpailu Suomen mestaruudesta ratkottiin sunnuntain kolmieräisessä hermoja raastavassa finaalipelissä. Voiton vei kotiin Eliel Melleri (Söderkulla Sulkapallo Badminton) ja hopealle Aleksi Mäki (TS). Ikäluokkamestaruuksissa ei jääty huonommaksi triplasateessa Ikäluokkamestaruuksissa Nehasri Sagideenu (TS) täräytti myös triplakullat pöytään U13-luokassa, ja Cecilia Lehtinen U11-luokassa.

Tuplakultamitalisteja saatiin juhlia monissa luokissa. U17 vuotiaissa Robin Jäntti (HBC) ja U15 luokassa Petra Saarnivaara (TS) veivät kullat kotiin kahtena kappaleena.

Ikäluokkamestaruuksissa Axel Gras (TS) ja Elmeri Lybeck (Klaki-Sulka) saivat myös kultaa kaulaansa kahdesti. Kokonaisuudessaan kilpailuissa oli mahtava tunnelma pitkän kilpailutauon jälkeen, ja erityistä kiitosta saivat kannustus- ja valmennusjoukko, jotka olivat kaikki varustautuneet oikeaoppisesti maskeilla koko turnauksen ajan.

Kaikki ottelut ja tulokset

Kaikki voittajat

Yhteistyössä