Suomisport webinaareja seuroille

Suomisport Seurapalvelun esittelyissä käydään läpi palveluun kuuluvia ominaisuuksia yleisellä tasolla ja toimintokohtaisesti.Esittelyt ovat maksuttomia webinaareja. Kuka tahansa aiheesta kiinnostunut on tervetullut mukaan. Webinaareissa keskitytään pääosin Seurapalvelusta loppuvuonna 2020 julkaistavan 2.0. version osa-alueiden läpikäymiseen.

Webinaareja järjestetään seuraavista aiheista: digitietoisku, seurapalvelun esittely – siirrä seurasi digiaikaan, jäsenhallinta, maksuliikenne, ryhmät ja tapahtumat, käyttöönotto ja tähtiseura- tukiklinikat.

Osa webinaareista on jo mennyt, mutta monta on vielä tulossa.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin webinaareihin. Täältä lisätietoja ja ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumislinkki on aina järjestettävän webinaarin ajankohdan kohdalla. Linkki ohjaa Suomisportin sivuille, jossa voit tehdä ilmoittautumisen.

Mikä on SuomiSport?

Olympiakomitean tuottama SUOMISPORT on koko urheiluyhteisön yhteinen, nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen urheilupalvelu.

SUOMISPORTista löydät sinua kiinnostavat urheilutapahtumat sekä ilmoittaudut niihin nopeasti. Palvelun kautta voit hankkia ja maksaa kilpailulisenssejävakuutuksia sekä seurojen jäsenmaksuja ja muita tuotteita. Lue lisää palveluista seuroille.

Suomisport palvelun liikkujayhteisö kasvaa vauhdilla ja palvelua kehitetään päivittäin.

 

Liiton yhteyshenkilö:
Ilkka Hellgren
ilkka.hellgren@sulkapallo.fi
040 521 5009

Yhteistyössä