FZ Forza Sulkaset Eliitti 7-8.11.

Tulevana viikonloppuna 7.-8.11. järjestetään FZ Forza Sulkaset Eliitti Ylöjärven Liikuntakeskuksella. Kyseessä on syyskauden kolmas ja viimeinen eliittikisa Kumpoo Saaristoeliitin ja Popy Eliten jälkeen. Viikonlopun kisoihin on tulossa 215 pelaajaa ja pelejä on viikonlopun aikana yli 270.

Valioluokan miesten kaksinpelissä ykkössijoitettuna on hallitseva Suomen mestari Valtteri Nieminen (Clear) ja kakkossijoitettuna ESB:n Justus Kilpi. Heillä molemmilla on yhden eliitin voitto syksyltä jo otettuna, joten mielenkiintoista nähdä saako jompikumpi heistä toisen eliitin ”vyölleen” vai löytyykö haastajista uusi voittaja. Naisten kaksinpelissä ykkössijoitettuna on TS:n Nella Siilasmaa, jota lähtevät haastamaan mm. lokakuussa Helsinki Openin välierissä olleet BadU:n Heini Ihalainen ja ESB:n Pegah Valijani.

Valioluokan nelinpeleissä kaikki sijoitetut parit ovat vahvoja. Miesten nelinpelissä ESB:n ykkös- ja kakkosijoitettuja pareja pyrkivät horjuttamaan 3/4 sijoitetut järjestävän seuran Toni Alho/Matias Viljakainen sekä HBC/Clear:n uusi vahvan kuuloinen yhdistelmä Jesper Von Hertzen/Valtteri Nieminen. Naisten nelinpelissä selvänä voittajasuosikkina kisaan lähtevät ykkössijoitetut, hallitsevat Suomen mestarit Jenny Nyström ja Mathilda Lindholm (HBC), mutta etenkin kakkossijoitettu pari, BadU:n Maija Krzywacki ja ESB:n Inalotta Suutarinen voi olla kova haastaja.

Valioluokan lisäksi muissa tasoluokissa on myös laaja osanotto, suurimpana A-luokka. Paljon hyviä pelejä siis luvassa!

Koronatilanteen vuoksi emme voi valitettavasti ylimääräisiä katsojia kisoihin ottaa, mutta toivotamme kaikki pelaajat ja heidän tarpeelliset tukijoukot tervetulleiksi kisoihin! Kisoissa on tärkeä noudattaa Sulkapalloliiton turvallisuusohjeistuksia koko kisojen ajan. Järjestäjänä teemme kaikkemme, että ohjeita on mahdollista noudattaa ja kaikkien on turvallista osallistua!

Nähdään viikonloppuna Ylöjärvellä!

Arvonta ja tarkemmat tiedot kisasta: https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/tournament/228DC7FF-77B9-4EF2-B3B9-BC4B5734B24E

 

Sulkasetin kilpailutoimikunta

 

Yhteistyössä