Syysliittokokouksen etäosallistujien ohjeistus

Sulkapalloliiton syysliittokokous järjestetään 27.11. klo 17:00 Pitäjänmäessä, Helsingissä. Tähän kokoukseen on mahdollisuus osallistua ”omalta kotisohvalta” ja se tapahtuuu seuraavasti:

Kokousalustana toimii Microsoftin Teams- ohjelma. Alta löydät yksinkertaisen ohjeistuksen kuinka liityt mukaan kokoukseen ja miten Teamsia käytetään kokoustilanteessa.
Teams käyttöohje

Ilmoittaudu mukaan etäkokoukseen lähettämällä sähköpostia toimisto@sulkapallo.fi 25.11. mennessä. Laita sähköpostiin nimesi (etu ja sukunimi), sähköpostiosoite ja mitä seuraa edustat. Liitä samaan viestiin mukaan sähköinen jo valmiiksi allekirjoitettu valtakirja PDF:nä tai selkeänä kuvana. Kaikki ilmoittautuneet saavat Teams- kokouslinkin lähempänä kokouspäivää.
SSuL-liittokokouksen-Valtakirja

Tässä liittokokouksessa voi äänestää ensimmäistä kertaa etänä. Äänestykset toteutetaan Hejmo- palvelun kautta. Kaikki 25.11. mennessä ilmoittautuneet saavat Hejmolta viestin, joka sisältää koodin, jonka avulla pääsee kirjautumaan Hejmoon. Tästä ja muusta tarkempi ohje alla:
Hejmo käyttöohje osallistujalle

Ei muuta kuin ohjeita lukemaan ja kirjauduthan mukaan Teams- kokoukseen ajoissa, ainakin 10-15 minuuttia ennen kokouksen alkamista.

Kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä liittyen syysliittokokoukseen, Teamsiin ja/tai Hejmoon voitte ottaa yhteyttä liiton Palvelupäällikköön Tommi Saksaan.
tommi.saksa@sulkapallo.fi

Yhteistyössä