Liittohallituksen ehdokasasettelu: Eljas Repo

Sulkapalloliiton syysliittokokous järjestetään Sporttitalolla osoitteessa Valimotie 10, Helsinki perjantaina 27.11.2020 klo 17.00.

Ehdolla liittohallitukseen on Eljas Repo.

Järjestötoimintakokemus sulkapallon seura-, alue-, liitto- ja/tai kainsainvälisellä tasolla

Ei ole.

Muu järjestötausta, luottamustoimet, muut tehtävät ja verkostot

Viestintäalan yrittäjä ja Repo Median pyörittäjä. Nykyisin Pro Opera ry:n varapuheenjohtaja, Pörssiklubin hallituksen jäsen sekä sulkapallojaoksen puheenjohtaja. Pörssiyhtiö Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:n hallituksen jäsen, Taikina Capitalin ja muutaman startupin jäsen. Directors´ Institute Finlandin senior advisor.

Mitkä ovat mielestäsi sulkapallon haasteet tulevaisuudessa?

Suomessa tai ainakin pääkaupunkiseudulla on liian vähän halleja, ja moni niistäkin vanhenee. Suomeen pitää saada Talihallin kaltaisia pelikeskuksia enemmän. Haasteena on myös saada lajille enemmän julkista mainetta, jotta laji löytää kannattajansa niin junioritasolla kuin päättäjien keskuudessa.

Mitkä ovat mielestäsi sulkapallon mahdollisuudet tulevaisuudessa?

Sulkapallolla on mahdollisuus kasvaa isommaksi lajiksi niin harrastajien kuin kv-palkintojen määrällä. Tämä vaatii hyviä halleja ja innostusta seuroissa.

Tavoitteesi Sulkapalloliiton hallitustyöskentelyssä

Kun olen ollut toimittaja, päätoimittajana ja viestintäyrittäjänä, niin viestinnässä ehkä voin tuoda kokemusta ja näkemystä. Hallituksen jäsenä toivoisin voivani olla avuksi niin Sulkapalloliitolle kuin sen työntekijöille.

Vahvuutesi ajatellen Sulkapalloliiton hallitustyöskentelyä

Viestintä ja sponsorirahoitus. Näistä kahdessa on vahvuuteni. Lisäksi olen ollut usein yhdistysten ja yhtiöiden hallituksissa mukana. Tästä minulle on kertynyt kokemusta ja näkemystä, milloin hallitustyö johtaa aikaansaannoksiin ja milloin ei.

Mahdollisuutesi vaikuttaa sulkapalloyhteisön ulkopuolella (yhteiskuntasuhteet, verkostot jne.)

Hyvät.

Syysliittokokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten liiton uusi strategia vuosille 2021-2024 ja toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2021. Liittohallituksessa on erovuorossa kolme varsinaista jäsentä sekä molemmat varajäsenet.

Syysliittokokouksessa liittohallituksen erovuoroisten varsinaisten jäsenten tilalle ehdolla olevien henkilöiden on mahdollista ilmoittautua ehdokkaaksi etukäteen hallituksen päättämän aikataulun ja menettelytavan mukaisesti. Liittohallituksen jäseniksi ehdolla olevien henkilöiden ei tarvitse olla jäsenseuran jäseniä ja ehdokkaita voivat esittää jäsenseurat, jäsenseurojen jäsenet sekä ehdokkaat itse.

6.11. Liiton verkkosivuilla aukeaa ehdokasasettelulomake, jolla ehdokkaaksi voi ilmoittautua. Lomakkeen vastauksista koostetaan henkilökohtaiset esittelyt liiton verkkosivuille. Esittelyt julkaistaan sitä mukaa, kun niitä lähetetään, eli ehdokas voi itse vaikuttaa siihen, kuinka kauan ehdokasesittely on jäsenistön nähtävillä. 

20.11. Ehdokasasettelu päättyy ja lomake sulkeutuu. Yhdistyslain mukaisesti ehdolle voi asettua myös kokouksen aikana, toivomme kuitenkin, että jäsenistöllä olisi yhdenvertainen mahdollisuus tutustua etukäteen kaikkiin ehdokkaisiin ja tehdä äänestyspäätös toimitetun ennakkomateriaalin perusteella.

Kokoukseen voi osallistua etänä. Tänä vuonna on ensimmäistä kertaa mahdollisuus myös äänestää etänä käyttäen sähköistä äänestyspalvelua.
Tässä ohje etänä osallistumiseen.

Kaikilla paikalle saapuvilla kokousedustajilla tulee olla edustamansa seuran allekirjoittama valtakirja, joka tarkastetaan ennen kokouksen alkua. Yksi henkilö voi edustaa vain yhtä seuraa. Etäosallistujat saavat myös valtakirjan toimittamiseen erillisen ohjeen.

Kahvitarjoilun vuoksi toivomme paikalle saapuvia ilmoittautumaan tilaisuuteen ke 25.11. mennessä osoitteella toimisto@sulkapallo.fi

Tervetuloa!

Yhteistyössä