Tässä on Sulkapalloliiton uusi hallitus

Suomen Sulkapalloliiton syysliittokokous pidettiin 27.11.2020.

Hallituspaikkoja oli poikkeuksellisesti jaossa neljä Matti Mäenpään erottua hallituksesta. Liittohallitukseen valittiin Pirkko Paavola-Häggblom Turusta, Karri Andersson Espoosta, Paula Lindelöf Klaukkalasta ja Eljas Repo Helsingistä. Lisäksi hallituksessa jatkavat viime vuonna valitut Sara Tuomala Helsingistä ja Ville Lång Helsingistä. Varajäsenten vaalissa valituiksi tulivat Matti Mäenpää Espoosta ja Jari Eriksson Helsingistä. Liittohallituksen puheenjohtajana on tämän vuoden alusta saakka toiminut Jaakko Mäki-Petäjä.

Liittokokous hyväksyi hallituksen sille esittämät strategian sekä toiminta- ja taloussuunnitelman muutamin sanatarkennuksin. Päivitetyt materiaalit julkaistaan liiton sivuilla tällä viikolla.

Ensimmäistä kertaa liittokokoukseen oli mahdollista osallistua etänä äänivaltaisena edustajana. Etäosallistumisen myötä kokouksessa oli erittäin hyvä osanotto ja osallistuneita seuroja oli yli 20. Sulkapalloliitto kiittää seuroja vilkkaasta keskustelusta ja osallistumisesta.

Yhteistyössä