Seurat – tervetuloa osaksi historiallisia EM-kisoja!

Oletko haaveillut näkeväsi Viktor Axelsenin livenä? Kiinnosteleeko Adcockien otteet? He seisovat todennäköisesti pian Suomen maaperällä ja meillä on tarjota teille huikea tilaisuus.

Aikuisten EM-kisat pelataan ensimmäistä kertaa suomalaisen sulkapallon historiassa kotimaassa, kun sekajoukkueiden EM-kilpailut mitellään Vantaan Energia Areenalla 16.-20.2.2021.

Mikäli koronaennusteisiin on uskominen, joudumme pelaamaan kisat ilman yleisöä. Pyrimme kuitenkin tekemään yhdessä Badminton Europen kanssa kisasta mahdollisimman onnistuneen pelaajille.

Suomella on mahdollisuus osoittaa kisaan rajatuomareita 15.1. saakka. Ajattelimme, että tässä olisi huikea tilaisuus seuroille päästä paikan päälle toteamaan Euroopan kovimpien sulkapalloilijoiden tähtipölyn heilimöimät smashit ja tietysti nähdä myös Suomen nälkäinen joukkue huikeassa tulikokeessa.

Koska joudumme rajoittamaan halliin pääsevien määrää minimiin, olemme suunnitelleet rajatuomaroinnin toteuttamista niin, että alkulohkot jaettaisiin seurakohtaisesti aina yhdelle seuralle per päivä. Kolmella seuralla on siis mahdollisuus saada jäseniään ringside-paikoille, niin lähelle Euroopan suurimpia tähtiä, että Popovin ja Adcockien otteet tarttuvat mukaan seuratreeneihin kuin itsestään.

Päivät jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ne ovat ti 16.2., ke 17.2. ja to 18.2.

Yksi seura saa yhden päivän, jonka ajaksi tarvitaan 18-20 vähintään 15-vuotiasta rajatuomaria.

Hallilla tulee pystyä olemaan noin klo 12-22 pelien kestoista riippuen. Kierroksia on kaksi, ne alkavat klo 13 ja klo 18. Rajatuomareille järjestetään ruokailu ja virvokkeita halliin. Kaikki eivät ole kentällä koko ajan, vaan vuorot hoidetaan rotaatioin, jolloin välillä voi seurata otteluita myös katsomosta.

Ilmoita seurasi tekemään historiallista kisaa toimisto@sulkapallo.fi

Päivät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli vapaita päiviä on 15.1. jälkeen, rajatuomarit tulevat ulkomailta.

Tervetuloa mukaan!

 

Yhteistyössä