Muutoksia EM-kisojen rajatuomarointiin – lajiniilot hoi, seurakiintiöt ovat historiaa!

Tiedotimme ennen joulua, että 16.-20.2.2021 pelattavien sekajoukkueiden EM-kilpailujen rajatuomarointi toteutettaisiin niin, että alkulohkot jaettaisiin seurakohtaisesti aina yhdelle seuralle per päivä.
Sulkapalloliitto on yhdessä Badminton Europen kanssa joutunut kuitenkin muuttamaan linjausta. Halliin pääsevien henkilöiden määrän minimoimiseksi kaipaamme rajoille ensisijaisesti henkilöitä, jotka voivat tehdä useamman päivän kisaviikon aikana. Eli nyt on juuri sinun mahdollisuutesi toteuttaa elinikäinen unelmasi Euroopan kovimpien pelaajien näkemisestä livenä!

Rajatuomarit ja kaikki muutkin pelialueelle tulevat vapaaehtoiset käyvät koronatestissä Sulkapalloliiton piikkiin ja sitoutuvat rajoittamaan omaa liikkumistaan hallin ja kodin ulkopuolella mahdollisimman minimiin kisan aikana, jotta varmistamme pelaajille mahdollisimman turvalliset olosuhteet. Tästä annamme mukana oleville lisätietoa lähempänä kisaa.

Tänään tehty arvonta mahdollistaa vuoron valitsemisen myös sen mukaan, mitä matseja olisi siisteintä päästä livenä seuraamaan. Alkulohkojen aikataulut on julkaistu:
https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=647B736F-DB56-4D63-A74B-60D3A7ADE56D

Suomi pelaa aina klo 18 alkaen.

Hallilla tulee pystyä olemaan pelipäivinä noin klo 12-22 pelien kestoista riippuen. Kierroksia on kaksi, ne alkavat klo 13 ja klo 18. Rajatuomareille järjestetään ruokailu ja virvokkeita halliin. Lisäksi he saavat muistoksi Yonexin teknisen paidan. Kaikki eivät ole kentällä koko ajan, vaan vuorot hoidetaan rotaatioin, jolloin välillä voi seurata otteluita myös katsomosta. Rajatuomariksi haluavien tulee lähtökohtaisesti olla 15 vuotta täyttäneitä. Mikäli sinulla on kuitenkin rajatuomarikokemusta esimerkiksi SM-kisasta tai Finnish Openista, voit hakea rajatuomaripaikkaa, vaikka et olisi vielä täyttänyt 15 vuotta.

Liitto tukee rajatuomareiden majoittumista kisahotelli Skylinessa siten, että 1hh maksaa vain 50 euroa yöltä. Näin toivomme mahdollistavamme innokkaiden rajatuomareiden saapumisen kisaan myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Ilmoittaudu tekemään historiallista kisaa toimisto@sulkapallo.fi 19.1. mennessä.
Torstai on jo täynnä, mutta muille päiville löytyy vielä muutamia vapaita paikkoja. Nopeimmat syövät hitaat!

Päivät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä