Sulkapalloliiton uusi varustekumppani on adidas

Suomen Sulkapalloliitto ja Specialist Sports ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä adidas on liiton virallinen varustekumppani seuraavan neljän vuoden ajan.

Ikoninen adidas on kaikkien tuntema, pitkän historian omaava urheilubrändi, jolla on ollut sen perustamisesta saakka selkeänä tavoitteena olla maailman paras urheilutuotteiden valmistaja. Urheilumuodissa merkki on luonut sille ominaisen brändi-ilmeen olemalla rento ja muodikas samaan aikaan. adidas pyrkii yhdistämään luovasti ja rohkeasti nuorisokulttuurin ja huippu-urheilun luoden käyttäjilleen sporttisen ja itsevarmuutta huokuvan nuorekkaan ilmeen.

– Liiton tavoitteena on rakentaa sulkapallosta tämän vuosikymmenen urheiluilmiö Suomessa ja yhteistyö adidaksen kaltaisen lifestyle-brändin kanssa on tärkeä osa strategiaamme. Toisaalta sopimus yhden maailman johtavan urheilubrändin kanssa osoittaa, että kiinnostus suomalaiseen sulkapalloon on kasvussa ja pystymme tarjoamaan kumppaneille lisäarvoa, toteaa Sulkapalloliiton toimitusjohtaja Ville Valorinta.

Iso-Britanniassa toimiva Specialist Sports on ollut adidaksen ammattilaisurheilun jälleenmyyjä Euroopassa vuodesta 1992 lähtien. adidaksen sulkapallotuotteet ovat kuuluneet Specialist Sportsin valikoimaan vuodesta 2019 alkaen.

Euroopassa adidas on vakiinnuttanut asemaansa korkealaatuisten sulkapallovarusteiden ja -pallojen valmistajien joukossa. adidaksen sopimusurheilija Suomessa on Eetu Heino.

-Yhteistyö Suomen Sulkapalloliiton kanssa on adidakselle loistava tilaisuus saada jalansijaa meille Suomessa. Liitto on suomalaisen sulkapallon ytimessä ja näen, että kumppanuus auttaa meitä nopeampaan kasvuun Suomen markkinoilla. Solmimalla neljän vuoden sponsorisopimuksen Sulkapalloliiton kanssa haluamme lähettää selkeän viestin: Rakennamme määrätietoisesti adidaksen mainetta sulkapallovarusteiden huippuvalmistajana Euroopassa. Haluan kiittää Sulkapalloliittoa luottamuksesta, Maximillian Holloway Specialist Sportsilta kommentoi.

Suomen joukkue nähdään adidaksen ikonisessa tyylissä ensi kertaa arvokisoissa 16.-20.2.2021, kun sekajoukkueiden EM-kisat pelataan Vantaan Energia Areenalla.

Otteluohjelma

Kuvat Jere Kokko

Yhteistyössä